Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

no soooo juz amerykanckie samoloty maja latac i nas strzec ponoc :shock::roll:

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chocovanilla, kto wie, może mamy to wklepna w DNA i nic z tym nie zrobisz, jedni to mają inni nie zostali napiętnowani :)

nerwosol-men, niech miler, tusk i kaczynski zapierniczają w opinaczach konserwy wpinadalć. ja ich majątków nie bede raczył bronić.

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Idź, bo tylko tak zostaniesz przyjęty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chocovanilla, mnie tez i w ogole sadze ze w ogole nie przyfruna ;)

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nerwosol-men, z wycieciami na cycki :D o!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nerwosol-men,nie bede sie bił za moją niemoją ziemię. zresztą polski już nie ma, wszystko zostało sprzedane, a my mamy długi, polska istnieje tylko na mapie,teraz to wszystko sie miesza i ten proces postępuje, globalizacja. tutaj francuzi, niemcy mają swoje markety niech bronią majątków ja spierdalam na karaiby.

chocovanilla, a niech ich hooj spali :)

Edytowane przez Gość

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Idź, bo tylko tak zostaniesz przyjęty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

comatom, o jakie fajne dupki w fikusnych majtkach :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DżejnRołs, czesc a ujowo poniedziałkowo :D8) a jak u Ciebie :?:

-- 10 mar 2014, 21:59 --

gryze paznokcie bo fajek nie mam a ktoś kto ma mi przywiezc jescze sie nie zjawaił i tak czekam jak na zbawienie jakieś :evil:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nerwosol-men, :lol:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi