Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Ramanujan, dawno Cie nie bylo , jak sie czujesz? Pamietam ze z Toba pisalam :)

-- 05 mar 2014, 18:48 --

Ramanujan, ja pamietam :)

:great:

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hania33, dziękuję, tak wiem, odganiam, ale to siedzi we mnie znajoma w pracy mi pomagła rozmową, j mam często depresje na wiosnę :hide:platek rozy, dziękuję

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, niestety nienajlepiej, dlatego też stroniłem ostatnio od forum i kompa. Chociaż są już jakieś przebłyski lepszego nastroju, więc możliwe, iż będę cześciej wpadać.

platek rozy, ładny awatar. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ramanujan, dziekuje :) a depresja Cie dopadla? Moze bedzie lepiej , kiedys musi przeciez , ja ostatnio tez z dolowana ale stane m fizycznym swoim ...

gosiulek, :********** ja dzis tez a co Cie lapie ?

amelia83, moze to nie to :**********

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, nie wiem czy to tak do końca można nazwać depresją. Ja bym to nazwał myślami natrętno-depresyjnymi. 8) Lepiej będzie jak leki zaczną działać. :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, tak sie czułam jak depresje miałam poczatki, nie spie od kliku dni, mam problemy z wyproznianiem, poca mi sie i drgaja rece myle proste słowa i ciezko mi sie wysłowić, wszystko jest trudniejsze

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

poca mi sie i drgaja rece myle proste słowa i ciezko mi sie wysłowić, wszystko jest trudniejsze

Widzę, że nie tylko mnie to teraz dopadło. Czuję się jak debil, nie mogę dobrać słów, pisząc zdanie zacinam się co chwilę, jakby mózg mi ładował treści jak jakaś zjebutana przeglądarka w kompie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czuje sie taka głupia , :cry: jest mi ciężko

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ramanujan, o mam to samo wkrecam sobie ze mam nieodkryta chorobe jeszcze na swiecie i dlatego mam te jajka z cukrem i glodami ... :roll::mrgreen: i sie mecze od paru dni lokropnie .A co dostales?

Nie ma cos ie od ludzikow izolowac wpadaj to razem sobie podolinujemy :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rebelia, rozumiesz :(

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

comatom, w sumie to by mnie ucieszyło, gdyby ten spadek aktywności ogólnie był winą przesilenia wiosennego, bo już zaczynam wymyślać jakieś historie, że za dużo leków, że za mało snu, że - nawet to - nie trenuję mózgu (no jakieś łamigłówki chodziaż robić)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, ja z kolei sobie wkrecam chorobe okropna i nie moge przestac o tym myslec .Amelko nie jestes glupia :**** moze do lekraki powinnas podejsc

mzoe trzeba zwiekszyc dawke?

-- 05 mar 2014, 18:59 --

Rebelia, :papa::papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi