Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zjednoczone Stany Lękowe

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

ja wypluskana jeszcze spakować walizke :D

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak naprawdę chodzi o to, że dla mnie ma mało czasu a jeszcze chce go na kumpla rozdzielać
Czyli chciałabyś być dla niego ważna, a czujesz że jest inaczej. To rzeczywiście jest problem i chyba od tego bym zaczął rozmowę.

To że:

ja nie życzę sobie, żeby on chodził po barach z kolegą i nocował u niego...
już u chłopaka może zapalić czerwoną lampkę że dziewczyna chce go kontrolować, mówić z kim ma wychodzić i gdzie i kiedy. Czasami ta czujka może być ustawiona zbyt blisko (na przykład jak ktoś miał nadopiekuńczą matkę i się boi że następna kobieta będzie chciała go "zagarnąć"). A ty chciałabyś się poczuć przez niego doceniona, a jak tego nie ma to domagasz się "ofiary", która może i jest słuszna, ale jest taka dość zewnętrzna ("nie życzę sobie żebyś chodził z kolegami po barach") i może być dla niego niezrozumiała. Jest oczywiście gdzieś granica czego nie powinno się robić kiedy się jest w związku z dziewczyną, ale obaj chyba macie ją gdzie indziej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PJT, wysłałam mam 70/100

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.