Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zjednoczone Stany Lękowe

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

PJT, tak bralam kiedyś benzo ,szybko można po nich usnac i silnych lekach potrafią na chwilę poprawic samopoczucie

-- 20 gru 2013, 23:20 --

Ja też coś czuję że będe miała problem z zasnieciem

Festiwal psiego mięsa? Tak. Podpisując petycję wzrasta szansa na zaprzestanie tego mordu https://secure.avaaz.org/pl/stop_the_puppy_slaughter_loc/?bZXMgjb&signup=1&cl=10010551052&v=76652

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

comatom, ja po aceprixie mam spanie, gorzej było wczesniej jak tabletek nie miałam, ziołowe juz nie pomagały< budziłam sie po 4 razy w nocy a rano trzeba było do pracy, a jak miałam na II zmiane to i tak musiałam wstać

Ty kreujesz swoją własną prawdę. A „prawda” to jedynie to, w co wierzysz.

A „to, w co wierzysz” to jedynie to, co myślisz”.

Jerry Hicks

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kochani ja uciekam juz spać. Dobrej, spokojnej nocki zyczę :papa::papa::papa:

-- 21 gru 2013, 00:23 --

nerwosol-men, wiem :mrgreen:

Ty kreujesz swoją własną prawdę. A „prawda” to jedynie to, w co wierzysz.

A „to, w co wierzysz” to jedynie to, co myślisz”.

Jerry Hicks

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzie ja bylem na takkim jednym spoktani forumowym to mnie roztelepalo, kurte jak tam zaczeli gadac i lękach objawach, lekach to nie moglem do siebie dość.

Ale my to jestesmy lekka kategoria - tam byli nie tylko z lekami. Mocno mnie to spotkanie roztelepalo. Jak poszedlem pogadac z gosciem na parkingu, gadalem jak katarynka, dawno nie bylem taki roztrzesniony. Dlatego juz boje sie chodzic na takie zloty. Mysle ze z nami byloby inaczej bo sie znamy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ladywind, ja na mailu i fejsie jestem doslownie CALY CZAS :) juz mnie to przerazac zaczyna... nawet jak jade do pracy (40-50min) to w trakcie non stop na telefonie wchdze. Nie wiem, jakos nie moge sie z tego ogarnac....

Najgorsze,ze przy komputerze strasznie czas zapiernicza :-/

A jeszcze moim kolejnym uzaleznieniem są seriale :D

I też w pracy ?! Kurcze mnie też zsczyna to przerazac ,praktycznie doszło do tego że kiedy jestem na forum a zwietrza się klienci to jestem zła .to już nie jest normalne :roll:

Festiwal psiego mięsa? Tak. Podpisując petycję wzrasta szansa na zaprzestanie tego mordu https://secure.avaaz.org/pl/stop_the_puppy_slaughter_loc/?bZXMgjb&signup=1&cl=10010551052&v=76652

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wieslawpas, nerwowo man Wy to chociaż w pracy nie wchodzicie tu ,macie silną wolę :P

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a co do spotkania, no to najlepiej na srodku - w Warszawie :P

Jestem zaa :-)

I bez obawy na zlocie nie będe Wam trula o lekach:-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ladywind, w pracy tez ciagle wchodze :-/ w sumie ja czy w pracy czy w domu, to to samo - siedze na necie i tyle :(

Czesto tez jak np. cos pisze na komputerze (w pracy) to mam i tak otwartego facebooka caly czas :P Zreszta, z kolega z biurka obok porozumiwamy sie na czacie, zeby nei przeszkadzac innym :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nerwosol-men, a jakie bierzesz benzo ? Ja ostatnio bralam rok temu . W sumie może i dobrze .

wieslawpas, dzisiaj popoludniu samopoczucie mi dość mocno popsulo :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PJT,

A mi forum najbardziej pomaga jak np. zle sie czuje, siedze w domu, mam objawy rozne i wtedy jak sie napisze o tym, ktos napisze ze tez tak ma, czy ze to normalne (np. uboki po lekach) to czlowiek sie uspokaja. Ale tak w dluzszym uzytkowaniu , to wlasnie pozwala nie-zapominac o chorobie niestety (bo caly czas przychodza nowi, z nwoymi objawami itd. wiec chcac nie chcac czlowiek sie na tym skupia). A druga sprawa, ze to jest internet - to nie są relacje w realu tylko takie troche wirtualne, zamykanie sie w tym swiecie i to tez nie jest dobre :(

Tzn. ja czuje sie czasem tak (jak za dlugo siedze), jakby moj umysl byl uwieziony w tym swiecie wirtualnym, gdzie co chwile sprawdza sie forum, facebooka czy maila - zamiast po prostu żyć... No ale co poradzic, ciezko sie z tego wyrwac :)

Dobrze oddalas cala istore sprawy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.