Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zjednoczone Stany Lękowe

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

neon, Bo ja mam taki zwyczaj ze pod koniec dnia jade sobie do sklepu robie zakupy i a po nich wypija litr mleka przed sklepem.

Pozniej wsadam do auta i jadac jem chałwę.

Ostatnio mi siostra przywiozła z Krakowa chałwę optymistów, palce lizać. :great: Wiesław Ty na motorze śmigasz?

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Idź, bo tylko tak zostaniesz przyjęty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wieslawpas, ok luknę

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czesc Wszystkim..

-- 06 gru 2013, 21:51 --

neon, Fajny byl ten film..Wszyscy jesteśmy Chrystusami :D

Świetny, razem z "Dzień Świra" najlepsze polskie filmy, jak dla mnie.

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ledwo zipię ... U dentystki byłam, okazało się, że mam ropień. Cięcie, skalpel itp. Dostałam takie znieczulenie, że mi chyba zaraz serce wyskoczy, trzęsę się i w ogóle :why:

Życia nie mierzy się ilością oddechów, ale ilością chwil, które zapierają dech w piersiach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

neon, nie chce mi sie juz, autem jezdze bo wygodniej.

Zaraz mi jeszcze powiesz, że helihopter i falochron trzymasz w garażu :D Szczęściarzu

-- 06 gru 2013, 21:07 --

ledwo zipię ... U dentystki byłam, okazało się, że mam ropień. Cięcie, skalpel itp. Dostałam takie znieczulenie, że mi chyba zaraz serce wyskoczy, trzęsę się i w ogóle :why:

Ja się wybieram już od roku :zonk: Twardzielu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nerwa, co sie tyczy sporzatania to mam dokladnie to samo, to jakas syzyfowa praca....

-- 06 gru 2013, 22:09 --

neon, chyba sanki.

Ja nawet sanek nie mam! a zjechałbym sobie z jakiejś zajebistej góry na złamanie karku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wrociłam spowrotem, nie mogę Zbuntowanego Anioła znaleźć, czyżby dziś nie było ? :(

Przestał się buntować, Ksawery mu to wybił z głowy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

neon, Na zlamanie karku, nie dla zabawy,, ;)

Na takie zabawowe złamanie karku ^^

-- 06 gru 2013, 21:29 --

hania33, no szkoda, szkoda.... ale wczoraj co sie natanczylam sama w domu - to moje :D heh :yeah:

Też lubię tańczyć, najlepiej spontanicznie w domu, ale mam nadzieję, ze jak spotkam fajną kobiecinę to pójdę z nią na jakiś fajny kurs tanca.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.