Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zjednoczone Stany Lękowe

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

nerwosol-men, uwielbiam wolowe steki !!!!!! nie rob mi smaka :why:

hania33, o to zrobie kiedys takie jak Ty :*** pokosztuje :)

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PJT, nie widzialam to sie nie wypowiem :roll::roll:

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nerwosol-men, ja tez a macie taki fajny sklep w wawce ze stekami

maja fajne t bone ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nerwosol-men, ptaszka? eee to gardlem by wyszedl , nawet tym glebokim :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nerwosol-men, ja z tego sklpeu jadlam ale przyrzadzal je moj owczesny wtedy partner :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nerwosol-men, cio nie mowic?

:mhm:

-- 06 gru 2013, 19:56 --

nerwosol-men, ja ide na kolacje i przyjaciol? :P o! do pozniej ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nerwosol-men, robie to co wy dokladnie, a socjologi nie lubiłam, przynajmniej nie w teorii - mam uraz wręcz do socjologii po egzaminie z malych i wielkich struktur społecznych :D

hania33, psychiatria haha... bardziej nerwicatria :D bo w tym to mam trochę wiedzy i właśnie zamierzam zrobić sobie prezent i kupić jakąś książkę. Podobno K. Horney fajnie pisze o nerwicy

mgxs.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nerwosol-men, ja czytalam książke, która mnie zaskoczyła kiedyś bo były w niej wszystkie moje objawy, nawet te któóre uważałam za dziwne i na pewno nie nerwicowe... a książke miała tytuł Strach i lęk paniczny. R. Bakera.

A co do tych odczuć mam podobnie, czasem czuję, że wszystko już mogę a czasem nerwica łapie mnie w swoje sidła i tez momentami mam wrażenie, że jestem depresyjną osobą...

mgxs.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nerwosol-men, ja czytalam książke, która mnie zaskoczyła kiedyś bo były w niej wszystkie moje objawy, nawet te któóre uważałam za dziwne i na pewno nie nerwicowe... a książke miała tytuł Strach i lęk paniczny. R. Bakera.

A co do tych odczuć mam podobnie, czasem czuję, że wszystko już mogę a czasem nerwica łapie mnie w swoje sidła i tez momentami mam wrażenie, że jestem depresyjną osobą...

Też często myślę, że złapałem boga za nogi, by następnie zjechać kolejką w dół. Rollercoster, a tak w ogóle to bym się przejechał tą szaloną kolejką.

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Idź, bo tylko tak zostaniesz przyjęty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ni jeden lekarz stwierdzil nerwice lękowa z atakami paniki a drugi depresje..

No i jak po takich doświadczeniach zaufać lekarzom? Pewnie z lekami podobnie postępują..

Słyszałem także, że chemioterapia nic nie daje, ale chemie trzeba brać, przynajmniej ze względu na to, żeby...... nie podważyć autorytetu lekarza...

Edytowane przez Gość

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Idź, bo tylko tak zostaniesz przyjęty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.