Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zjednoczone Stany Lękowe

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

Lipa z tym spaniem ostatnio :D

PJT, Niezła ta Twoje rzeźbinka, może też z wami się pobawię ^^ Mister forum - nieźle brzmi :great:

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Idź, bo tylko tak zostaniesz przyjęty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wieslawpas, Pobudzony jestem, dzisiaj cały dzień przed kompem, nic nie robiłem bo mnie grypa łapie, a jak człowiek nie porobi czegoś wymagającego wciągu dnia, to mi później trudno zasnąć.

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wieslawpas, Nie mam, czekam aż samo przejdzie, w sumie to siedzenie na forum raczej nie przyśpieszy tego procesu. Wiesiek k***a zaraziłem się od Ciebie, i co teraz?

Edit

Wiesiek to był żart, musisz zacząć żartować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja chce znowu zrobic przestawienie w weekend ze spaniem. Bo znow zasypiam 3-4. Wiec chce wstac o 8 rano nie wazne po ilu godzinach i potem sie przemeczyc do wieczora i zasnac wczesniej. Tylko nie w iem czy robic to tej nocy (bo wtedy jutrzejszy dzien moze isc na strecenie, a jutro sobota, zakupy chcialam jakeis zrobic zywieniowe). Wiec moze jednak przesune na kolejną, i niedziela pojdzie na stracenie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

escitil w mojrj za 79 byl najtanszy z tych wszystkich;/

Ktos chyba w tej aptece jest niepoważny czyt. chce Ciebie naciagnąc . Zamienniki kupisz za 17 zł., składowo to samo .

Ty kreujesz swoją własną prawdę. A „prawda” to jedynie to, w co wierzysz.

A „to, w co wierzysz” to jedynie to, co myślisz”.

Jerry Hicks

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.