Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zjednoczone Stany Lękowe

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

nazywam się niewarto, ja sie nakrecilam dzis ze sie nie wylecze juz z nerwicy :bezradny: wiec sie zdolowalam

amelia83, nie bylam tam nigdy ... maja dobre kawki ? jakies rodzaje rozne latte? :roll: i czekolady tez posiadaja?

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, hej:****

amelia83, dalej chce Ci sie spac po abilify?

wieslawpas, u mnie zaczął działać po 2 tygodniach powoli sie rozkrecał i było z każdym tygodniem coraz lepiej i lepiej

chodze boso po ulicy

Klozapol 300mg

Solian 800mg

Haloperidol 15mg

Pregabalina 150mg

Afobam 1mg doraźnie

Annuszka wylała olej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wieslawpas, ja sie boje z domu wychodzic od tygodnia , mialam 5 atakow az w ostatnie dni ;) Mimo tego wychodze codzien to prawda.

-- 06 sty 2014, 21:40 --

nazywam się niewarto, wiesz mysle ze mniez a bardzo juz nie ma co zapisac , ja bralam lekiz kazdej grupy i ten co mam teraz najmniej mna ponieiweral ale tez i nie dziala specajlnie .. Postaram sie dostac na psytchoterapie niebawem , mam nadzieje ze na cito mnie gdzies wcisna.

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PJT, :****** spiochu:P Niecnoto:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, i czekolady rózne, kolega pił i rózne latte - ja piłam :105: pyszne Ahma, już raczej nie prawie wcale

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, mnam gdzies w okolicach rynku starka :) moze kiedys sie wybiore , pokosztuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ahma, no wlasnie lekarz ktory mnie zna dlugo mowil o tym leku na zamiane, czytalem tez pare potywnycg komentarzy.

jak sie bede z nim widzial w przyszlym tygodniu to powien ze chce go brac. na razie mam chloropprtexin, ale to raczej nie jest lek na dlugie stosowanie, a solia tak. to jest amisulpird.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nazywam się niewarto, ja zaczelam i grupowa , koszmar i indywidualna ale zrezygnowala ze mnie pani psychoterapeutka twierdzac ze nie umie mi pomoc i nie dostalam sie juz na zadna inna bo nie ma miejsc. bede proboewala znow teraz od nowego roku.

-- 06 sty 2014, 21:48 --

Ahma, a gdzie chodzisz?prywatnie ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ahma, to powodzenia Asiu na terapii ;)

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nazywam się niewarto, tez mialam zalamanie po tym i teraz mam nadzieje ze trafie na kogos kto bedzie na tyle dobry i bedzie chcial ze mna popracowac a nie isc na latwizne i miec pacjentow takich ktorzy sie przychodza tylko wygadac :-|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lece do kapieli :papa::papa::papa: Kolorowych snow Wszystkim :))))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ahma, tak Krakow :)

-- 06 sty 2014, 22:01 --

wieslawpas, papatki :) :papa::papa::papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.