Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zjednoczone Stany Lękowe

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

neon, ale jak to trudne bardzo mondre słowa morze przyjedom jeszczet lepsze czeba być dobrej myśli chodź czasami nie da

-- 06 sty 2014, 20:09 --

amelia83, ja jak się czuje cisnom się łzy ale daje radę najgorzej jak jest cicho i samotnie wtedy jest najgorzej a ty jak się czujesz ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To się cieszę ja też myślę ze będzie lepiej ale czasami w to wotpie i nie umiem ukryć żalu złości i nic mi w zycu nie wychodzi i oby twuj stan był zawsze jak najlepszy nikomu nie życzę dola i rospaczy ty o tyle masz dobrze ze masz chłopaka o demnie dziewczyna odeszła i też nie umię się z tym pogodzić do nikogo nie mogę się zwięźyc nie mam bliskich osub pewnie nie tyko ja jeden takie jest życie i czeba się z tym pogodzić

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Domnie napewno nie bo całe życie wiatr w oczy już nie wieżę w cuda anelcia miło się z tobom rozmawia ale ja wypiłem lek i mało co widzę litery jak nie będę pisał to znaczy ze padlem :)

-- 06 sty 2014, 20:52 --

Warto żyć jest taka piosenka ja chciałem z sobom skoczy ale mi się nie udało i tak samo jak ty zyłas to tak samo ja żyje tyko mnie nikt nie spiera każdy ma swojom rodzinę i tyle a ja muszę iść do pracy żeby żyć a wiem ze nie dam rady

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak szypko się podaje i dzięki bogu ze dobrze się czujesz

-- 06 sty 2014, 20:56 --

Lepiej o tym zapomniec

-- 06 sty 2014, 21:03 --

Amelja co poarabiasz ja chyba zaraz pade idę spać miło było z tobom rozmawiac jutro się zgadamy jutro wolne czy do pracy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.