Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nauczycielka i nastolatek.

wiejskifilozof

Rekomendowane odpowiedzi

Masked_Man, kobieta starzeje się szybciej pod względem wyglądu, bo ma delikatniejszą skórę po prostu. Szybciej będą zmarszczki się robić i w ogóle. A poza tym faceta, też nie dotyczą takie problemy jak opadanie piersi np. (choć co innego już może opadać w pewnym wieku, ale to już nie jest kwestia wyglądu :P )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miro, taaa, w kazdym temacie przybiegasz niczym wierny pies i jej bronisz bez wzgledu na to czy ma racje, czy nie, niewazne, ze wszyscy sadza inaczej niz ona i to ci wszyscy inni maja racje. Sorry, bro, dis iz tru.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masked_Man,

taaa, w kazdym temacie przybiegasz niczym wierny pies i jej bronisz bez wzgledu na to czy ma racje, czy nie, niewazne, ze wszyscy sadza inaczej niz ona i to ci wszyscy inni maja racje. Sorry, bro, dis iz tru.

Może mają po prostu zbierzne poglądy ;)

Swatamy ich? :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Swatamy ich? :mrgreen:

Kolego, tego typu fora to ostatnie miejsce na swatanie. Nie przyszedłem polować na "Słabsze" dziewczyny, dobrze sobie radzę w świecie realnym ;)

-- 09 lis 2013, 02:13 --

Miro, problem w tym, ze rzadko kiedy ja ma. Czy ona jest jakims Twoim guru, w ktore jestes slepo zapatrzony?

Widocznie mamy zbieżne poglądy ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszce wprowadzić na forum opłaty abonamentowe i można otwierać serwis randkowy. :mrgreen:

To już jest w fazach planów.

Psze państwa,wiem że fajnie się wam tworzy i przezbywa,długi weekend idzie,itd,ale zanim powstrzymajcie się od rzucania nożami,granatami, i wszystkim innym co powoduje wzrost ciśnienia,bądź zagraża życiu/zdrowiu.

Potem wywalanie do kosza OT postów,jak to nie pomoże to 24h urlopu...

chill out,długi weekend idzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miro, tzn, że khaleesi, jest jakaś słabsza Twoim zdaniem? :bezradny:

Nie, ale nie jestem na takim forum w poszukiwaniu kobiet, a wiem że to modne, pośród ludzi którzy nic nie znaczą w świecie realnym więc tłumaczę ;)

-- 09 lis 2013, 02:17 --

Miro, o rly? Dobrze sobie radzisz? Ostatnio cos narzekales chyba....albo mi sie cos popieprzylo.

Czasem lepiej, czasem gorzej, jak to w życiu ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, musiales nadejsc? Kto Cie zawolal? Na razie OT jest gora 1,5 strony. Reszta to rzeczy powiazane z tematem 8)

-- 09 lis 2013, 02:22 --

Miro, no coz. Nie wiem, cos wspominales, ze dziewczyny to nie miales, tak? Zeby nie bylo-nie uwazam sie za rasowego podrywacza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi