Skocz do zawartości
Nerwica.com

Ilu partnerów seksualnych mieliscie?ANKIETA może być anonimo

khaleesi

Ilu partnerów seksualnych mieliscie?  

74 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ilu partnerów seksualnych mieliscie?

• 0 dziewica/prawiczek
      24
    • 1
      11
    • 2
      7
    • 3
      10
    • 4
      7
    • dużo nawet nie wiem ile
      15

Rekomendowane odpowiedzi

khaleesi, moze dodaj powyzej "powyzej 5" przed "duzo same nie wiem ile" ;)

O, u mnie jest ta opcja.

Ja wiem, ilu, ale znacznie więcej niż 4 - konkretnie 22 osoby w sumie, czyli obie płcie, kochanki, kochankowie, partnerzy, partnerki i jednonocna przygoda. Dodam, że mam problem w przypadku kobiet, kiedy uznać, ze ze sobą spałyśmy, a kiedy to jeszcze były pieszczoty.

Widzę że ostatnio nikt już nie głosuje tutaj to można się pokusić o lekkie podsumowanie. Widać zaburzenia, problemy psychiczne( zakładamy że na forum są tacy właśnie ludzie) nie sprzyjają życiu seksualnemu, bo ponad 1/3 nie ankietowanych w ogóle z nikim nie współżyła, szkoda że nie wiemy w jakim wieku są bo to też by sporo wyjaśniło.

No właśnie ja bym powiedziała, że ten wiek jest dość istotny. ;-)

Parę dni temu mignęła mi ankieta o wieku i wychodziło, że tak mniej więcej połowa forumówiczów to ludzie jeszcze chodzący do szkoły albo krótko po szkole. Raczej nic dziwnego, że wielu z nich jeszcze z nikim nie spało.

No i forma ankiety delikatnie nie zachęca do głosowania osób, które miały więcej niż 4 partnerów, bo sugeruje "jak miałaś więcej to tylu, że się nie doliczysz" - no halo. :P Do 5 10 czy 15 ludzie chyba potrafią liczyć. Niektórzy nawet do 100. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i forma ankiety delikatnie nie zachęca do głosowania osób, które miały więcej niż 4 partnerów, bo sugeruje "jak miałaś więcej to tylu, że się nie doliczysz" - no halo. :P Do 5 10 czy 15 ludzie chyba potrafią liczyć. Niektórzy nawet do 100. :P

O tym już wielu pisało, mi to się też nie podoba choć daleko mi nawet do przeciętnych doświadczeń seksualnych.

Parę dni temu mignęła mi ankieta o wieku i wychodziło, że tak mniej więcej połowa forumówiczów to ludzie jeszcze chodzący do szkoły albo krótko po szkole. Raczej nic dziwnego, że wielu z nich jeszcze z nikim nie spało.

Z tego co mi wiadomo sporo jest tutaj prawiczków grubo po szkole średniej. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co mi wiadomo sporo jest tutaj prawiczków grubo po szkole średniej. ;)

No i ok, ale podejrzewam, że gdyby to ograniczyć do osób powyżej 25 roku życia, to nagle tych dziewic i prawiczków zostałaby 1/4. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda że UE w ramach wyrównywania szans i ogólnie eurosocjalizmu nie dba o to aby tym którzy nie mieli partnerów lub mieli tylko 1,2 nie przydziela im nowych aby dorównać do średniej unijnej, no ale Unia unią a w Polsce zarabia się tyle w zł co tam w Euro i gdzie ta równość.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi