Skocz do zawartości
Nerwica.com

Hipochondria - jakie choroby sobie przypisywaliście..?

LINA

Rekomendowane odpowiedzi

Ja śniegu nie mam, ale zaczęłam niewyraźnie widzieć - nie wiem czy to nerwica, czy ciągłe siedzenie przed komputerem. A z chorób - poza ciągłym wkręcaniem sobie, że teraz to już na pewno grypa żołądkowa - schizuje, że mam ziarnicę złośliwą i guza w śródpiersiu :hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rafał także poczytaj sobie o tym bo szum ustny otępienie to częste dolegliwości przy śniegu.

Alu ja ta ziarnice to co jakiś czas od roku sobie wkręcam....to częsty wkręt każdego hipochondryka.

Ja jutro idę na usg piersi. Bardzo się boję...

To już jest normalnie kancerofobia....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

angie1989, daj znać jak USG! Też się wybieram, bo mam 2 torbiele w piersi, ale od roku lekarz zapewnia mnie, że jest OK i kontrola raz w roku wystarczy...po miesiączce na pewno pójdę.

A jutro idę na RTG klatki piersiowej, morfologię, tsh + badanie moczu. Prywatnie oczywiście, nawet mi sie nie chce sępić skierowania od lekarza :hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

angie1989, bedzie dobrze, zobaczysz!!

moj piesek mial kiedys guza na lapce, wygladalo to bardzo nieciekawie... miala wycinany i dany do badania i wyszlo, ze to byl ten tluszczak czy jakos tak- nic groznego... a bardzo sie balam...

alu, po co robisz to RTG?? pamietaj, ze nie wolno go czesto robic, bo moze zaszkodzic...

co do torbieli itp kochane to jesli bierzecie tabletki anty to odstawcie- moja znajoma miala taki problem i po odstawieniu tabletek zniknely jej te zgrubienia, a czesto nawet ja bolalo i naprawde miala stracha...

mnie od paru dni boli posladek i pol uda jak chodze- czytalam, ze to moze byc rwa - jestem w 32 tyg ciazy wiec moze to jakis ucisk... znow sie boje zakrzepic itp...

masakra- ciagle cos..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mili89, angie1989, nigdy nie robiłam RTG więc myślę, że jednorazowo to mi nie zaszkodzi...

Kurde, te mdłości, brak apetytu, jadłowstręt, uderzenia gorąca mnie psychicznie wykończą. Czuję sie jak wrak, a w niedzielę lecę na wakacje :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

angie1989, spokojnie- zobaczysz bedzie ok !!

ja z nerwow nie moge jesc i mam odruch wymiotny, cos w stylu kaszlu ...

jak mam jakas stresujaca sytuacje to potrafie 3 dni przed nie jesc i 3 dni po ...az emocje ochlona... i czuje wtedy, ze jestem glodna, ale nie moge nic przelknac, jedynie jakis jogurt pitny...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pawelt, to dobrze, ze zrobili wymaz- teraz powinno sie szybko polepszyc.

moja Corcia tez miala nie tak dawno zapalenie ucha i nie wiem skad sie wzielo, bo poza tym wszystko bylo ok .

najwazniejsze, ze Ja dobrze zbadali i dali odpowiedni lek- zobaczysz szybko przejdzie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi