Skocz do zawartości
Nerwica.com

Hipochondria - jakie choroby sobie przypisywaliście..?

LINA

Rekomendowane odpowiedzi

aga9115, jak mialam swedzenia na maksa to duzo o tym czytalam, i ponoć w ciazy to bardzo popularne!!! costam od hormonow czy czegos, w kazdym razie bylo, ze w ciazy to zupelnie normalne.

-- 24 mar 2014, 17:46 --

i nawet mi znajoma mowila, ze jak byla wciazy to sie drapala jak opętana :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A u mnie szaleje za oknem pierwsza w tym roku burza. Grzmi, błyska i leje :-)

Mnie też ostatnio ciągle swędzi, głównie szyja, bo poczytałam sobie kiedyś, ze swędzące znamiona to źle, wiec najpierw zaczęłam analizować znamie, a z czasem zaczęło mi się wydawać ze gdzieś w pobliżu mnie swędzi ale nie wiem dokładnie, gdzie.

Inne miejsca tez swędzą, tyle, ze ja nie jestem w ciąży ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe dzięki dziewczyny, uspokoiłyście mnie :):) ale naprawdę już czasami mam takie napady zwędzawki, że ledwo wyrabiam (jak np. teraz).

Dzisiaj się okazało, że mam lepsze wyniki krwi, niż poprzednio, co mnie trochę uspokoiło w kwestii moich wszechobecnych nowotworów :):)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Znalazłam to forum przy okazji szukania informacji na temat chłoniaka , którego na pewno mam od kilku dni :(:(:(: :why: ryczę dziś cały dzień , mam dwójke kochanych dzieci (7 lat i 4 ), ja mam 29 lat. Może od początku. Dwa lata temu zmarł mi tata (53 lata) na raka jelita :( byo to najgorze w moim życiu 3 lata walczył tyle operacji, ale żył. Tęsknie za nim okropnie, na dodatek miesiąc przed śmiecią wyprowadziłam się do innego miasta , co pewnie też go zmartwiło bo to był dość kawałek . I od czasu utraty wszystkich znajomych i śmierci taty się zaczeło, złe samopoczucie cały czas śle źle czułam, jak nie zawroty głowy i jelita mdłości, bóle łopatki, i tak po koleji odwiedzam lekarzy ,oczywiście wszystko prywatnie, wyszukali u mnie z powodu nie reguralych miesiączek chorobę hashimoto ( w krwi wyszły przeciwciała tarczycowe) i mała dyskopatię odcinka szyjnego . Oczywiście morfologia to tak raz w miesiącu musi być jak wyjdzie coś nawet w normie się marwię i zaś powtarzam wynik. Oczywiście miałam już stwardnienie rozsiane , bo drętwiały mi ręce i nogi . Jakiś tydzień temu miałam anemię zrobiłam krew wyniki niby książkowe ale zrobiłam jeszcze żelazo i ferytynę i ją miałam torchę niską ale w normie no i nib to anemia , od tego tygodnia się kaszel bez gorączki i ogólnie katar , zaczełam odczuwać jak gdyby zgrubienie kolan jak kucam jakby coś uwierało i taki dyskomfort, ponadto ból palców w lewej ręce , nie mogę nawet zgiąć palców , i pan dr google dał diagnozę CHŁONNIAK ZŁOŚLIWY niby węzły pod kolanami to ju tragedia i poważna choroba a na dodatek gorączka mnie dopadła i brak sił :(:( onkologa mam za tydzień ale już placzę że umre za kilka dni na

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ksiezniczka tez mialam jazde na bolerke i co..zrobilam wyniki..i wyszly ok...wiec minelo....:)

aneczkaaa bierz leki....ja efekty zauwazylam po ok 3tyg dopiero...to wszystko troche trwa...ale warto!!i nie musisz miec zadnych skutkow ubocznych...

dora2701 witak wsrod nas :papa: ja chlonniaka i ziarnice od 6mcy przerabiam....najprawdopodobniej twoj wezel jest zwloknialy....spokojnie..tez jestem mama cudownego 4latka wiec wiem co czujesz(((:

a bierzesz jakies leki??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

księżniczka, nie sprawdzaj czasem co to SLA mniej wiesz lepiej spisz :nono:dora2701, :papa: chyba prawie kazdy tutaj zaczyna swoja przygode od chloniaka :mrgreen: na pocieszenie powiem ci ze jak wkrecalam sobie chliniaka to pod kolanami sprawdzalam non stop i faktycznie mi puchly i mialam zgrubienia.

marta80, jak ci jest po lekach? Leki sie zmniejszyly?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

właśnie nie wiem co to ? mam to od kilku dni i czuje wtedy jak kucam i zginam kolano i mam to w dwóch kolanach a ponadto te place , mąż mówi że to pewnie od pracy bo robię codziennie z 3 godziny zdjęcia na kolanach ale ja już te zdjęcia robie długo , a jak wogóle poznać że to węzeł ?\

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A sluchajcie, jak to wyglada u dermatologa z pieprzykami. Czy to trzeba miec swoje upatrzone - jakies co nas niepokoją, i do niego idziemy i pokazujemy ktore maja byc na tapecie? Czy np. czlowiek sie rozbiera a on oglada rozne wszystki i wyszukuje podejrzane? Ja w sumie mam 2 ktore mnie niepokoja, chociaz ogolnie takich malych to wiecej...

Ale dzis przeczytalam, ze jakis aktor umarl na czerniaka i juz postanowilam, ze jak wroce do PL to chyba ide do lekarza zeby spojrzal.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi