Skocz do zawartości
Nerwica.com

Hipochondria - jakie choroby sobie przypisywaliście..?

LINA

Rekomendowane odpowiedzi

hahah super, szkoda ze nie mam konta na ebayu :D

A ja bylam dzisaj u optyka..... :( i mam coraz gorszą wadę! na 1 oko..... LEWE mam -3,75 ;/;/;/ a prawe -0.75.... masakra jakas.

Pewnie rak mozgu :D.... od 7 lat :P Mozliwe to wogole? tak NIE CHOROBOWO ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

księżniczka, przez siedem lat wszystko jest mozliwe. mojej siostrze przez rok pogorzszylo sie z 0 do -2. Ktos w Twojej rodzinie ma problem ze wzrokiem. Mi tez sie co jakis czas pogarsza wada. zycie, komputer

Ale w szoku jestem ze sie pojawilas bo dawno Cie nie bylo:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nerwa, ale masz 2 oka... tylko z -0.5 roznicy... a ja jedno -3.75!!!!!!!!!!!!!!!!!! drugie tlyko -0.75 !!!! :P! ( to -3 roznicy miedzy obami okami xD) Tylko jedno mi pierodlnelo :D?

no ja na studia jak szlam ( 5 lat temu) mialam -1.5 :P na lewe a -0.25 na prawe ....... ale to nie dziwne :D? niby jak sie urodzilam, to glowke tylko na lewa stronę kladlam.... i mam zrenice w kształcie elipsy tma a nie kolka :P normalnie nei widac, ale komputer wyczai roznice :P.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a Ty kontakty nosisz czy okulary? bo jak okulary to jak to jet? w jednym grube szklo, a w drugim ciensze????? ;)))

Kurde ja to teraz ciagle na lewej stronie spie, inaczej nie moge zasnac, i boje sie, ze jzu mam kregoslup neizle wygiety i zawsze jak do pracy pojde to taka czuje sie napuchnieta z lewej strony pod okiem :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurde czekam na maila od gina i nie moge sie doczekac zaraz mi sie znowu zachce rzygac. dobrze ze mi chociaz troche minelo po fajkach i piwie.

Wiecie co w ogole to jakas dziwna jestem bo tak sie boje o swoje zdrowie i przezywam ale jak sie zdenerwuje to pale papierosy i sobie wypije piwko albo wino. Zero logiki. A watroba i pluca to co? :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ellwe a ja alkohol od swieta pilam zawsze a mam problemy z watroba...i sie mnie tu czepiali a piej pani pije???:)bo oni mysla ze watroba tylko od alkoholu choruje!!!

wiec nie ma reguly...niekotrzy pija i nic im nie jest a ci co nie pija choruja(:chyba zaczne pic;))))hahaha

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja to nieraz mam tak, ze leze na lozku, ledwo sie ruszam, i w ogole sil nie mam jabym po chemioterapii byla. A jak zaczne cos robic, zapominam - to nagle jakos mialam nawet sile wanne przepychaczką odpychac przez 20minut :D Nie wiem co to za akcja, takie subiektywne zmeczenie jakies...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi