Skocz do zawartości
Nerwica.com

Tatuaże, piercing i inne modyfikacje

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

veganka, generalnie zasada im bliżej kości tym bardziej ból "kara",kostka i śródstopie zaliczają sie do jednych najboleśniejszych miejsc (reszta to brwi,oczy,powieki,żebra,genitalia (mad?),usta,za uszami i okolice innych kości...

Prawdopodobnie "kara" będzie większa

czytałem że cie dziewoja ma tatuować,plan pobicia gumową fujarką w przypadku homo spalił na panewce :<

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, dziewoją bym jej nie nazwała :) bardzo konkretna osoba, że tak powiem z jajami.

to nie będzie na kostce, nie jestem szalona, to się nawet do kostki nie zbliży, będzie w tym miejscu http://img.interia.pl/rozrywka/nimg/7/7/Tatuaze_Megan_Fox_5214474.jpg to chyba nie powinno jakoś bardzo boleć?

vel veganka

spotkam się we Wrocławiu, kto chętny proszę o pw

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jetodik, a co kogo obchodzi mój tatuaż ?, robię go dla siebie i opinia innych mnie nie interesuje ...

nie chodziło mi o innych, tylko, że Tobie mogą się nie podobać już.

http://www.poomoc.pl/beta.php - na jednej stronie wszystkie kółeczka do klikania (pajacyk, pusta miska itd.)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

veganka, Obuwie pani Lis wygląda na szczyt wygody,powodzenia w 30 km marszu :mrgreen: Myślę że nad kostką nie powinno aż tak bardzo "Karać"

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tyrr, przednia część nogi to przecież na samej kości :lol: jest się czego obawiać

Marna pociecha :mrgreen:

pozostaje przegryzc gwozdziami,albo poogladac jak robia tatuaz na oku i myslec "jego boli ardziej" : D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tyrr, Dasz radę :mrgreen: i pamiętaj,kość zadaje ci ból? zadaj jej większy :mrgreen: !

Tak na pocieszenie

[videoyoutube=yhpEMtIaaSU][/videoyoutube]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sobote jade zaklepać termin na przyszły rok(luty?) 1 sesji i zastanawia mnie co z projektem, czy cena jest wliczona w koszta ogólne czy też osobno.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja pytałam w 2 studiach i nigdzie nie brali kasy za projekt

-- 16 paź 2013, 17:15 --

zrobiłam :yeah:

fotka jeszcze nieskończonego, bo na koniec zapomniałam zrobić zdjęcia a teraz mam folię i nic nie widać. do tego noga lekko spuchła więc psuje efekt. ale wierzcie mi słoń jest super w każdym calu :lol:

vel veganka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale ogólnie do zniesienia i chcę więcej

tego się obawiam,kolejne tysiące mają możność znikania ;_;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzięki, będzie się lepiej prezentował jak opuchlizna zjedzie :)

Dziara najlepiej prezentuje się od razu po zrobieniu, potem już tylko gorzej :mrgreen: I fajny słonik :) Kiedy next? :D

"Siadaj koło mnie,

to dla Ciebie jest ławka.

Posłuchaj, jak pięknie o miłości gada,

ten który miłości nigdy nie zazna"

:yeah::yeah::yeah::yeah::yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

następny planuję na wiosnę, ale jeszcze wszystko może się zmienić.

na zdjęciach nie wygląda tak dobrze jak w rzeczywistości, jest nasmarowany kremem, najlepiej wygląda jak go przemywam, widać wtedy biały tusz, fajny efekt :)

a skarpetka ujebana od tuszu jakby się ktoś zastanawiał :mrgreen:

vel veganka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi