Skocz do zawartości
Nerwica.com

mamusiu dlaczego mnie nie kochasz?

Gość kafka

Rekomendowane odpowiedzi

shinobi, czemu żenujące? Ja bym powiedziała, że normalne.

A co do snów, mi się bardzo czesto śnią złe sny i często z udziałem toksycznej rodziny.

naprawdę rzadko kiedy mam jakiś przyjemny sen.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak mnie właśnie naszło przemyślenie, że najbardziej będzie krzyczeć średnia siostra, bo odezwie się w niej niepokój ze jak ja śmiałam tak postąpić że zajęłam się sobą??? Ona od początku nie chce pojąć że mam ze sobą problemy, uważa że zmyślam i histeryzuję. Najstarsza od dawna ma w d.. ojca, a średnia będzie się bała że opieka nad nim spadnie na nią.. a generalnie jej opinię mam dawno głęboko w d....Tylko będzie mnie boleć reakcja ojca, bo mimo wyprowadzki chciałabym mieć z nim kontakt.A jak się śmiertelnie obrazi to kicha

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ona od początku nie chce pojąć że mam ze sobą problemy, uważa że zmyślam i histeryzuję.

dokładnie: "nie chce", bo tak jej wygodnie

A jak się śmiertelnie obrazi to kicha

przejdzie mu jak będzie coś chciał ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pewnie sama ma problemy ze soba ale nie jest tego swiadoma

no właśnie, jestem ciekawa czy do mojej kiedyś dotrze, ale tego nigdy nie wiadomo, matka pewnie się nigdy nie opamieta już, ciekawe czy siostra tak?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Codziennie zostawiam córcię rano z moją siostrą a ona tak strasznie płacze aż się zanosi i cała trzęsie... mam wyrzuty sumienia ze narażam ją na taki stres, ona tym płaczem jakby mówiła dlaczego mnie nie kochasz, dlaczego mnie zostawiasz.... odkąd m jeździ w delegację mała ma problemy z zostaniem z kimkolwiek innym niż ja, m. i dziadek...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gunia76, no to idź, dobrze robisz, na pewno psycholog coś zaradzi na to.

-- 09 sie 2012, 10:15 --

ja ostatnio myślałam nad tym, że z ojcem (agresywny alkoholik) mam tez dobre wspomnienia, a z matką nie potrafię sobie przypomnieć, żeby w jakiś sposób o mnie dbała

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi