Skocz do zawartości
Nerwica.com

Przyjaźń damsko - męska

Gość Anielica

Rekomendowane odpowiedzi

marek36, można to chyba połaczyć ;)

no chyba tak znam taki jeden przypadek jak z pulp fiction tylko jak to sie skończy tylko jeden diabeł wie :twisted: bo Boga przytym nie będzie :twisted:

a może jakiś Anioł..... ;)

tak jest dla mnie licza sie kolejne 24h a na reszte mam wyjebane :P

żyj chwilą :great: i ciesz się z tego co ci dają te momenty w życiu :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorrow, To może zacznij wychodzić do ludzi.....moze basen, siłownia, jakiś club??

-- 11 sty 2012, 19:45 --

Z mojego doświadczenia - nie istnieje ;)

Wioluś , chyba masz dobre doświadczenia :mrgreen:;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czy porzekadło "Prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie" jest słuszne (pewnie nie, bo mało kto chce się przyjaźnić z gołodupcem), ale na pewno wielu "przyjaciół" można poznać po wygranej w totka, wtedy aż się od nich roi wokół. :P

There is no wonder drug, there are only lies...

escitalopram 30mg

pregabalina 600mg

bisoprolol 5mg

umeklidynium 55ug

wilanterol 22ug

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Istnieje jak najbardziej. W moim przypadku - jeśli przyjaciółka jest "nienawracalną" lesbijką a ja szybko przetrawiłem kosza :P Plus, wyratowała mnie z niemałych tarapatów kiedy moja była wpadła na pomysł poznęcać się nade mną emocjonalnie. Ot tak, z nudów chyba. Teraz wiem, że tak jak ja mogę ją poprosić o pomoc praktycznie o każdej porze, tak ona może zawezwać mnie. Takiej przyjaźni jeszcze nigdy nie miałem. Do tego kilka koleżanek, które traktuję bardziej jak siostry, nie ma mowy o relacji erotycznej nawet za milion lat ;)

"The man who achieves makes many mistakes, but he never makes the biggest mistake of all - doing nothing." /Benjamin Franklin

INTJ. Bloody INTJ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorrow, a czemu?? Ty się odsuwasz od ludzi czy Oni od Ciebie?

Ani to ani to. Po prostu od tego czasu miałem tylko znajomych. Bliższych lub dalszych, ale tylko znajomych. Ludzi z którymi można było pogadać ale na których nie można było liczyć.

Sorrow w 100% sie z tobą zgadzam kolegów czy znajomych można mieć wielu ale przyjazn to co innego ja mam 1 przyjaciela moge na niego liczyc on na mnie tez ale i tak nie zawsze jest fajnie zawsze sa jakies spiecia ,zazdrosc i tym podobne ale i tak sie ciesze ze jest chociaz jeden a ta cala reszt tylko sie usmiecha klepie po ramieniu jak ci cos idzie a jak sie obrucisz to ci kose w plecy wdupią :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie, muszę skorygować moją wypowiedź. Przyjaźń damsko - męska jest możliwa, ale pod warunkiem:

a) mężczyzna jest gejem, albo jest aseksualny;

b) kobieta jest nienawracalną lesbijką, albo jest aseksualna i wyraźnie to zaznacza;

c) oboje są homo i piorą w omo;

escitalopram 30mg

pregabalina 600mg

bisoprolol 5mg

umeklidynium 55ug

wilanterol 22ug

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurcze, nie lubię ani seksu, ani rozmów. Dla przyjaźni jestem stracony.

Masz jeszcze drugą szansę. Pozostaje Ci gra w bierki albo chińczyka. :D

escitalopram 30mg

pregabalina 600mg

bisoprolol 5mg

umeklidynium 55ug

wilanterol 22ug

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Akai, Jaka damsko męska , jak przyjaciółka jest lesbijką :mrgreen:

Ale, że co? Lesbijka przecież nie znaczy ostrzyżonej w irokeza, wytatuowanej kulturystki szerszej w barach ode mnie :P Zobaczyłabyś ją na jakimś superważnym spotkaniu w obcasach i galowym rynsztunku... :D

A tak bardziej serio, orientacji bym w to mimo wszystko nie mieszał aż tak bardzo. Jeśli relacja jest jasna od mniej więcej początku, myślę, że może się udać. Jesteśmy w końcu ludźmi i nawet jeśli coś komuś do łba strzeli można to chyba jakoś zracjonalizować/przetrawić/wyjaśnić/zastopować? Albo ja jakiś inny jestem i wolę nie "macać" koleżanek, które z bardzo dużym prawdopodobieństwem preferują znajomość na stopie koleżeńskiej ;) Mimo, że na studiach robię za dyżurnego zboczeńca :D

"The man who achieves makes many mistakes, but he never makes the biggest mistake of all - doing nothing." /Benjamin Franklin

INTJ. Bloody INTJ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Albo oglądanie Animal Planet.

Animal Planet... Przypomniał mi się pewien pamiętny telewizor, który umarł pośrednio z mojej winy, ale nie będę o tym rozprawiał na łamach forum. :P

escitalopram 30mg

pregabalina 600mg

bisoprolol 5mg

umeklidynium 55ug

wilanterol 22ug

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.