Skocz do zawartości
Nerwica.com

"JĘCZARNIA"-czyli muszę się komuś wyżalić!

magdasz

Rekomendowane odpowiedzi

girl anachronism,wydaję mi się,że to nie szantaż,bo naprawdę tak może być,że jeśli w tym momencie nie otrzymasz pomocy to możesz nie wytrzymać.Też tak raz trafiłam na odział,powiedziałam,że nie wrócę do domu,że coś sobie zrobię,ale rzeczywiście tak czułam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tego nie chciałam i nie chce i nie wydaje mi sie zeby ktokolwiek lubił cierpienie i czuc sie zle. Z tego co sie zdążyłam zorientowac to kazdy szuka pomocy i próbuje z tego bagna wyjsc

-- 19 gru 2011, 15:05 --

Sory nie zrozumiałam cie Amon_rah Cofam wczesniejszą wypowiedz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i kolejna awantura. Chyba się zabije, coraz bardziej tego chcę. I nie widzę innego wyjścia. Ach, no i oczywiście siostra spiskuje przeciwko mnie, żeby mnie gdzieś wysłać czy coś w tym stylu, pięknie.

Nie na krześle, nie we śnie

Nie w spokoju i nie w dzień

Nie chcę łatwo, nie za sto lat

Chciałbym umrzeć z miłości

Nie bez bólu i nie w domu

Nie chcę szybko i nie chcę młodo

Nieszczęśliwie i wśród bliskich

Chciałbym umrzeć z miłości

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czemu gdy jeszcze wczoraj czy przedwczoraj czulem sie w miare ok, to teraz umieram i mam ochote wyrzygac sie swoimi negatywnymi, zlymi myslami? skad te okropne i nagle wahania nastroju :/

Lepiej nikomu nic nie opowiadajcie. Bo jak opowiecie – zaczniecie tęsknić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam już dość hałasu na świecie :cry:

Kiya kochanie co się dzieje...

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Helvetti bierzesz jakies leki?

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurcze takich objaw nie miałam oprócz lęków...nie bedę doradzać... bo nie wiem jak... :oops:

ktoś coś doradzi ??

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

może w wątkach nerwicy lękowej poszperaj...

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dla mnie to swiat za szybko pędzi do przodu, wszędzie ruch, hałasy, ludzie sie spieszą,...ja tego jednak nie rozumiem... do końca, po co, czy nie można inaczej :oops:

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znów przyjechali goście na chlanie :why:

Powiedziałam mamie,że mam gorączkę i fatalnie się czuję,mama na to "a wiesz jak ja się czuję fatalnie".Nie ma jak to zrozumienie. :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak dziwnie odrealniona, lekka, jakbym sie unosiła nad swiatem, ale smutna, jakbym zniknęła i juz mnie tu nie było, nad światem a wszystko co ziemskie juz poza mną

Kto utraci raz będzie zawsze czekać

Zatrzymujesz czas i zaglądasz w przepaść

Zostaje smutek i tylko smutek

Ostry jak nagły serca głód

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za ścianą głośne,pijackie rozmowy.Potwornie się boje,nie wiem czego i czuję się samotna.Chciałabym ,żeby ktoś tu przy mnie był z Was,fizycznie i mnie ochronił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi