Skocz do zawartości
Nerwica.com

"JĘCZARNIA"-czyli muszę się komuś wyżalić!

magdasz

Rekomendowane odpowiedzi

Zapalenie zatok to nieprzyjemne cholerstwo. Ja miałem w wakacje operację zatok i przy okazji wyprostowali mi przegrodę nosową i teraz widzę poprawę. Do tej pory zima oznaczało dla mnie jedno niekończące się przeziębienie, a teraz nawet jak dosyć ostro zachoruję to szybko bez żadnych wizyt u lekarza z tego wychodzę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja sie udam do tego centrum. http://www.centrumleczeniazatok.pl/aktualnosci/2009/06/01/laser---remedium-laryngologow-na-uciazliwy-katar-alergiczny.html

Maja najnowoczniesniejsze metody udrazniania nosa i leczenia zatok.

Zobaczcie , jedyny taki laser w Polsce.

Oraz prostuja przegrode bez tamponow tylko przy uzyciu jakis żelow.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DomiMoże to zdarzenie ( kilka dni temu ) kiedy pisałaś o zarzutach wobec Ciebie ,że nic nie robisz w domu .

Zamieniło sie w poczucie winy ...i Twój mózg wymyślił sobie kare ,karząc Ci zamartwiać sie obawami o zdradę ( nie wiem ,ale może podświadomie myślisz ,że powinnaś być zdradzona )?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim rodzicom wydaje się, że jestem nieśmiertelna i mogę się uczyć, uczyć, uczyć... A ja nocami szukam informacji o psychiatrykach w okolicy :|

U mnie jest podobnie. Tylko: ucz się, ucz się, nie masz nic innego do roboty.

A ja nie widzę sensu. I tak nic dobrego mnie nie czeka. Studia to tylko odkładanie momentu, kiedy to wszystko stanie się nieznośną rzeczywistością.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie jest podobnie. Tylko: ucz się, ucz się, nie masz nic innego do roboty.

A ja nie widzę sensu. I tak nic dobrego mnie nie czeka. Studia to tylko odkładanie momentu, kiedy to wszystko stanie się nieznośną rzeczywistością.

To nawet nie chodzi o sens czy jego brak w uczeniu się... ale ja po prostu nie wiem, czy jest jakikolwiek powód, żeby mnie kochać i interesować się mną poza tym, że się dobrze uczę...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Thazek, kiedy ja już byłam u dentysty ( ząb nie bolał) ;

byłam kontrolnie, zrobiłam też rtg pantomograficzne..

okazało się, że muszę mieć w tym zębie leczenie kanałowe..

no i jestem już po leczeniu :/

dentystka mówiła, że ma prawo trochę boleć :/

we wtorek mam wizytę i robimy następnego zęba

bez recepty na ketonal albo kurna czegoś mocniejszego NIE WYJDĘ!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lakuda

też miałem kanałowo robione już trzy zęby... i każdy z nich bolał po jakimś czasie od wyleczenia...

dentystka mówiła ,że ból może się utrzymywać nawet do pół roku...

ostatnio w grudniu miałem skończonego zęba kanałowo i teraz mnie bolał przez tydzień czasu...

ale na szczęście ból ustał!

musisz to jakoś przetrzymać...

ps. czytałem też ,że taki ból może być od tego ,że jest źle plomba zrobiona tzn. albo jest tam bakteria albo powietrze i wtedy trzeba robić na nowo plombę... :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

TheGrengolada, mówią, że każdy zasługuje na miłość i zainteresowanie. Ale ja np. jestem empirycznym dowodem, że to nieprawda. Oczywiście, chyba, że ktoś akurat czegoś potrzebuje, to wtedy chwilowo okazywało się, że jednak do czegoś jestem potrzebny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi