Skocz do zawartości
Nerwica.com

"JĘCZARNIA"-czyli muszę się komuś wyżalić!

magdasz

Rekomendowane odpowiedzi

Kolejny raz sie nie udalo. Dlaczego tyle rzeczy mi nie wychodzi, jestem juz zrezygnowana...

ile Ci wychodzi to nie pamiętasz już o nich?widzisz tylko te złe?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlaczego, kiedy czuję się dobrze psychicznie, to fizycznie beznadziejnie? A z kolei, kiedy psychicznie źle,to fizycznie dobrze?

I tak mam ochotę gdzieś wyjść ale ból mnie zatrzymuje :?

Makabra, Czasem lepiej to założyć i iść dalej.

Bo gdy pozwala Ci cierpieć a nic nie zrobiłaś, to nie jest wart tego cierpienia.

Tak mi się wydaje :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

white Lily, ale te najwazniejsze dla mnie, na czym mi najbardziej zalezalo, moja przyszlosc od takich rzeczy zalezy. A tu jeden wielki ch...

marudzisz dasz rade jak zawsze ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czuję ogromny żal.

Wiem że gdyby nie ojciec,moja rodzina,gówniane dziewcinstwo byłbym dziś innym,szczęsliwszym człowiekiem.

Popełniłem sporo błędów,ale mimo wszystko nie zasłużyłem na tak puste,smutne,bolesne,samotne i przegrane życie.

Ludzie którzy nie są w niczym lepsi ode mnie,mają życia o jakich ja mogę tylko marzyć...gdyby nie zjebana psychika byłbym jednym z nich...a tak dalej sam w ciemnym pokoju...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moi rodzice nie rozumieją, że chcę mieć same przyjemności w życiu.

Postanowiłam sobie, że skoro i tak życie mnie nieźle skopało po dupce, i miałam wiele dołków i problemów, wielokrotny pech - to będę sobie umilać życie.

Oni tego nie rozumieją. Zaganiają mnie do pracy w polu, lub sprzątania, kiedy mam ochotę wyjść na basen, obejrzeć serial lub kupić sobie loda.

Myślę, że dobrze myślę, bo po co mam się denerwować i męczyć, skoro pewne przyjemności mogą mnie troszeczkę uszczęśliwić? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

beast6, postaw sobie termin i to zrób. Żadnych wymówek. Musisz zacząć działać pragmatycznie

Dzisiaj się z nią spotkałam. Nie poznałam jej. Waży ze 40 kg, ma trzy włosy na krzyż, brak zębów, sińce pod oczami. Tragedia. Rycze juz trzecią godzinę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi