Skocz do zawartości
Nerwica.com

"JĘCZARNIA"-czyli muszę się komuś wyżalić!

magdasz

Rekomendowane odpowiedzi

dominika92, ja też zostanę w domu, pewnie z mamą... dziwne, żeby facet 23 lata tak spędzał ten wieczór, ale nie mam zamiaru wychodzić do ludzi :(

Przyjaźń wcale nie jest nienaruszalną więzią. Jest raczej jak olbrzymia, piaszczysta wydma, pozornie potężna i trwała, ale pewnego dnia budzisz się, a jej już nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Transfuse, o czym mówisz?

Jak się sprawy mają?

Najtrudniej jest widzieć słońce… wierzyć w słońce i nie czuć ciepła. /H. Poświatowska/

Nigdy, nigdy nie żałuj, że zrobiłaś cokolwiek, jeśli robiąc to, byłaś szczęśliwa /Dorotea de Spirito/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kornelia_lilia, Mam na myśli zachowanie A... Powiedziała mi dziś, że mnie nienawidzi, że za to co zrobiłem jestem dla niej jeb**** konfidentem, że zdradziłem jej rodzinę ;( . Ze nigdy już jej nie zobaczę....

Przyjaźń wcale nie jest nienaruszalną więzią. Jest raczej jak olbrzymia, piaszczysta wydma, pozornie potężna i trwała, ale pewnego dnia budzisz się, a jej już nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kornelia_lilia, M i A toczą między sobą jakąś prywatną wojnę, ja wczoraj zostałem oczerniany o absurdalne pomówienia. Grożono mi ! Do cholery już tego nie wytrzymuję psychicznie ;(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Transfuse, hej. Byłeś to zgłosić?

Ty to naprawdę masz szczęście do ludzi, ale nie zrażaj się do płci przeciwnej.

Ciebie wysyłają do specjalisty od głowy, a wygląda na to, że same takiej pomocy potrzebują.

Tomuś daj spokój, nie warto się przejmować, nic nie masz sobie do zarzucenia, pamiętaj o tym ;)

Najtrudniej jest widzieć słońce… wierzyć w słońce i nie czuć ciepła. /H. Poświatowska/

Nigdy, nigdy nie żałuj, że zrobiłaś cokolwiek, jeśli robiąc to, byłaś szczęśliwa /Dorotea de Spirito/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kornelia_lilia, nie jeszcze nie byłem ;( Ale jeśli nadal tak będzie to zrobię to. Napisałem A, że nie nie chcę mieć z nią w ogóle kontaktu ! Boję się tylko, że M znowu zadzwoni... eh :(

Już mam uraz. eh, nigdy więcej...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Transfuse, Czego nigdy więcej?

To jest jakaś pokręcona sytuacja rodem z meksykańskiej telenoweli albo thriller.

Nie rozumiem, co obie od Ciebie tak naprawdę chcą. Ale daj sobie z tym wszystkim spokój.

Masz naukę i pracę, będzie ok.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czego nigdy więcej?
Bliskich relacji osobistych z Kobietami. Trudno zająć się studiami gdy jestem taki emocjonalnie zrujnowany :( Też nie rozumiem o co chodzi w tym wszystkim :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Transfuse, a kiedy masz wizytę u psycholog?

Mam nadzieję, że jakoś ta wizyta pomoże, 'oczyści' z tego paskudnego stanu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam w piątek wieczorem. Teraz w prywatnym gabinecie kilka wizyt. Właśnie A zadzwoniła i wyjaśniła mi wszystko. Ale i tak jestem nieufny i powiedziałem jej, że nie mam ochoty utrzymywać z nią kontaktu. M dodałem do listy automatycznie odrzucanych połączeń ! Mam nadzieję, że jakoś w tym wytrwam i nie będę kłębkiem nerwów ;( Dzisiaj nawet nie poszedłem do pracy, chociaż mógłbym iść chociaż na kilka godzin :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

paradoksy, Basiu, mam przy sobie chlorprothixen, już 2 tablety wzięłam i nic. nie wiem, jak długo to jeszcze potrwa, ale żyć mi się odechciewa :(

Jeśli masz cel i okazję jedyną w życiu, by ziścić każde swe marzenie, chwilę, która wszystko zmieni - chwytaj ją.

F60.31 F38 F33 F31

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Korba, jak nie mam prochów, próbuję czasem (nawet siedząc na krześle) napiać na raz wszystkie mięśnie na kilka sekund, później się rozluźnić. I tak kilka razy. Zwykle nie działa, ale można spróbować, choćby dla oderwania myśli od innych rzeczy. Możesz też spróbować wizualizacji błękitnego nieba i chmurek, które układają się w słowa "Spokój i Szczęście". Na mnie też nie działa, ale kobiety lubią takie klimaty. Trochę żartuję, ale serio spróbuj. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zrobiłam sobie herbatę zieloną i czytam głupoty w necie... a myślę tylko o tym, żeby stąd wyjść, a najlepiej to uciec do P.

Transfuse, lęk mnie dobija. przerasta mnie.

-- 23 lis 2011, 14:55 --

shinobi, powiem Ci, że wizualizacje czasem wprowadzają mnie w jeszcze większy niepokój... pojebana jestem

Jeśli masz cel i okazję jedyną w życiu, by ziścić każde swe marzenie, chwilę, która wszystko zmieni - chwytaj ją.

F60.31 F38 F33 F31

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi