Skocz do zawartości
Nerwica.com

"JĘCZARNIA"-czyli muszę się komuś wyżalić!

magdasz

Rekomendowane odpowiedzi

No to zależy z kim się miało relacje I jak się zakończyła. Jak z kimś chujowym i jest w nas dużo żalu, poczucia krzywdy itp, to na pewno nie ma po co sobie tego robić.

Ja miałem jakieś szczęście chyba w relacjach d-m, że nigdy nie związałem się bliżej i dłużej z kimś chujowym, kto by mnie tak na prawdę źle potraktował.

Może to dzięki mojemu asekuranctwu, ciągłemu analizowaniu, widzeniu w czarnych barwach. Jakoś to mnie jednak chroni, mimo kosztów. 

Edytowane przez MicMic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

21 godzin temu, Verinia napisał(a):

Też przytulam ❤️dzięki. Przez takie odnawianie kontaktu człowiek tylko sobie rozdrapuje rany. A tamta osoba ma to w dupie.

Nie masz lepszych zajęć, niż odzywanie się do byłego? W sumie Wy kobiety to tak lubicie się użalać, najpierw idziecie tam gdzie was nie chcą, a później płaczecie, bo on was nie chce. W sumie to takich sobie wybieracie. Miałem taką znajomą, co była z gościem co ją lał regularnie po gębie, kilka razy pomogłem jej uciec, ale ona zawsze wracała, pewnego dnia zadzwoniła i już ją olałem, bo ile można pomagać takim chorym ludziom. Niech ją leje dalej, jak ona jest taka głupia, bo pieniądze są ważniejsze, bo cipełusz jest taki przystojny, to niech leje ją dalej po gembie, najwidoczniej ona tak lubi. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, jetson napisał(a):

Nie masz lepszych zajęć, niż odzywanie się do byłego? W sumie Wy kobiety to tak lubicie się użalać, najpierw idziecie tam gdzie was nie chcą, a później płaczecie, bo on was nie chce. W sumie to takich sobie wybieracie. Miałem taką znajomą, co była z gościem co ją lał regularnie po gębie, kilka razy pomogłem jej uciec, ale ona zawsze wracała, pewnego dnia zadzwoniła i już ją olałem, bo ile można pomagać takim chorym ludziom. Niech ją leje dalej, jak ona jest taka głupia, bo pieniądze są ważniejsze, bo cipełusz jest taki przystojny, to niech leje ją dalej po gembie, najwidoczniej ona tak lubi. 

Każda relacja jest inna. Nie chce mi się pisać o swojej więcej niż napisałam, ale nikt mnie nie lał. Nie jest ani bogaty. Ani nawet szczególnie przystojny. Zakochałam się. Mimo kilku innych związków, to ta relacja była dla mnie tą najintenstywniejszą. Nasze osobowości się spotkały i stały się toksyczne. Z pewnością nie tylko on zawinił. Długo by gadać. Szanuję go jako osobę. Wiele mnie nauczył. Nie wrzucaj wszystkich pato relacji do jednego wora, ok? To pokazuje jak masz zaniżony obraz rzeczywistości. Czy źle, że się odezwałam? Nie wiem. Może staniemy się przyjaciółmi lub znajomymi, którzy już pozałatwiali dawne sprawy. Tak też bywa. Nie wszyscy muszą myśleć tak jak Ty. Wczoraj miałam gorszy dzień i niepotrzebnie się ze wszystkim tu uzewnętrzniłam, ale już chyba nie będę kasować postów. ZObaczę jeszcze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi