Skocz do zawartości
Nerwica.com

"JĘCZARNIA"-czyli muszę się komuś wyżalić!

magdasz

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, Ladyboy napisał(a):

zarobiłem dzisiaj stówe xd ale to chyba za mało na dziwki żeby jechac tzn rowerem bym pojechal, jak tak to kupie se fajki i pizze a reszte oddam matce xd jutro czy tam w najblizszych dniach moze tez cos zarobie jak uda mi sie zdiagnozowac co sie stalo z komputerem kumpla xd ale w sumie to chyba daruje se te dziwki sam nie wiem, czekam na wasze opinie ;)

taniej wyjdzie pudełko po Pringlesach lub inne podłużne, dwie gąbki lub skarpetki włożone do środka, w przypadku gąbek potrzebna będzie jeszcze trzecia rozcięta na górę, zabezpieczasz gumkami recepturkami i do środka lateksowa rękawiczka :D enjoy :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

22 minuty temu, little angel napisał(a):

taniej wyjdzie pudełko po Pringlesach lub inne podłużne, dwie gąbki lub skarpetki włożone do środka, w przypadku gąbek potrzebna będzie jeszcze trzecia rozcięta na górę, zabezpieczasz gumkami recepturkami i do środka lateksowa rękawiczka :D enjoy :D 

🤣 No nie mogę.... kapitalne... little angel  się przerodzi zaraz w little devil 😁

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

27 minut temu, little angel napisał(a):

i to takie fajne niby jest? skonstruuj lepiej coś dla siebie 😜 ja se kupie lalke z cyberskóry, zobaczysz jeszcze a fote wrzuce na forum zeby sie pochwalic 😜 jak bede kiedys bogaty to i wam tez moge cos kupic jak bedzie ktos zainteresowany off course a mysle ze znajda sie ludzie na tym forum 😜

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Ladyboy napisał(a):

i to takie fajne niby jest? skonstruuj lepiej coś dla siebie 😜 ja se kupie lalke z cyberskóry, zobaczysz jeszcze a fote wrzuce na forum zeby sie pochwalic 😜 jak bede kiedys bogaty to i wam tez moge cos kupic jak bedzie ktos zainteresowany off course a mysle ze znajda sie ludzie na tym forum 😜

nie wiem czy fajne, ponoć tak, ale nie mam sprzętu, żeby przekonać się na własnej skórze :D no lalka full wypas

Edytowane przez little angel

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

33 minuty temu, little angel napisał(a):

Kojarzę skądś ten sposób. Nie próbowałem, ale wydaje mi się, że nie bardzo się umywa do prawdziwej waginki :D

Edytowane przez Mic43

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

39 minut temu, little angel napisał(a):

wiadomo, może jakby się na chwilę w mikrofali podgrzało, to by lepiej oddawało co ma oddawać  :P 

Nic nie zstąpi prawdziwej kobiety. Potrzeba drugiego umysłu który czuje. Bo trzeba najpierw dawać a nie brać. 

Ja tak nie potrafię. 

Nie wyobrażam sobie inaczej..... Wolę żeby druga strona była zadowolona a wtedy to ja będę..... 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Verinia napisał(a):

taki stary dziad za czasów mojego chodzenia do gimnazjum miał taką sztuczną lalę. Czasem chodził  nago po domu i dawał nam przez okno papierosy. xD

O też mieliśmy na rejonie takiego co się rozbieral. Stawał w oknie jak widział dzieci że szkoły i pukal w szybę xD raz wystawial noge ahaha

per Salceson lub Wampirek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Verinia napisał(a):

ja go do dzisiaj często widuję. Ma taki sklepik koło apteki xD wygląda jak postać z horroru

Postarzal się no cóż 😜 nasz wygląda normalnie, brzuszek miał jak każdy. Chyba zawsze był w majtkach jak ja go widzialam. Więc przyjemna osobka hahah

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam naprawdę zły humor i jestem mocno wkurzony.

Dziś pewien użytkownik naprawdę zalazł mi za skórę, wyprowadził z równowagi i popsuł humor. Imputując mi stwierdzenia, których nie wyraziłem ani nie miałem zamiaru wyrazić. Zniesławił mnie i pomówił (oraz innego użytkownika). Dawno nie czytałem na tym forum czegokolwiek, co wywołałoby u mnie tak negatywną reakcję emocjonalną.

Po tym, również w innym temacie, mając już naprawdę zły humor, wypowiedziałem się w tonie ostrzejszym niż bym się wypowiedział, gdyby nie wpływ napisanego przez niego posta - chodzi o post w temacie o psychotropach, w dyskusji o ketaminie. I za te ostre sformułowania chcę w tym miejscu przeprosić.

Nie byłem pewien, gdzie to napisać, więc po prostu dopisuję tutaj. Jakby co, proszę mi wybaczyć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

żeby tak sobie pojęczeć dla jakiejś ulgi
całkiem mi ostatnio nie idzie zmaganie się z chorobą

z jednej strony było ostatnio sporo zdarzeń którym sprostałem nawet nieco nad własne oczekiwania 
z drugiej zaniedbałem walkę z chorobą
na tyle że o sobie przypomniała
szczęśliwie luźniejszy okres powoduje że nie ma większych strat z tego powodu
no ale jednak wiem już że regularne zażywanie leków jest podstawą walki a nie sensowną ofensywą
a na spotkania z psychologiem się nie umówiłem przecie...

no i tak mi przyszło do głowy że jednak bardzo staram się uciec przed chorobą
czyli że jednak en masse sobie z nią nie radzę

to zjawisko ucieczki zaobserwował swego czasu mój psychiatra zwracając uwagę że za każdym razem gdy zaplanuję sensowne kroki w walce z chorobą lub w unormowaniu stanu który jest jej przyczyną nie jestem w stanie ich zrealizować
bo w coś uciekam niby pilniejszego akurat

trochę to droga donikąd ale nie umiem na to opracować sposobu żadnego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

haha wrzuciłem muzyke w off topic w czego aktualnie sluchasz i pojawiła sie lapka w dół jedna, ludzie naprawde mnie nie lubia i wszystkiego co ze mna zwiazane, wczesniej juz zauwazylem ze do muzyki ktora tu wrzucam pojawiaja sie lapki w dol po zamieszczeniu tak samo bylo na fb jak cos wrzucilem, wkurzalo mnie to deliaktnie mowiac, chcoiaz w sumie z drugiej strony moze nie o to chodzi bo nic nadzwyczajnego ten inculter cały to moze rzeczywiscie sie moglo komus nei spodobac ale wrzucilem ze wzgledu ze podobaja mi sie te szybsze momenty i napierdalanie w bebny i riffy ktore lubie momentami, takie blackthrashowe i proste ale glowa sei buja i oto chodzi, wogole nie podchodzi mi wolne granie cokolwiek by to nie bylo no chyba ze jakies ballady to tak. nie no niech sie przyzna ta osoba co dala lapke w dol bo mam chec jej w/cenzura/ic albo napluc do geby

nie no moze napsailem nieprawde wolne granie tez moze byc spoko jak dla mnei ale to zalezy co, zdenerwowalem sie i tak napisalem xd nie mniej jednak nie znaja sie ludzie na dobrej muzyce, muzyka ma nakrecac. podnosic jakby taka wewnetrzna agresje, przynajmniej ja tego szukam ale tez szukam innych rzeczy dlatego bardzo podoba mi sie katatonia i caly czas leci w tle jak  gram w lola xd

nie no ale rzeczywiscie jak cos jest dobre pod kazdym wzgledem to raczej te lapki sie nie pojawiaja w dol po tym jak zamieszczam chyba pod jedna pisoenka co wrzucilem tak bylo z kategorii metal bo ja nic innego nei slucham xd ja sledze takei rzeczy czasami obsesyjnie xd albo mam obseesje na punkcie sprawdzania czy jednemu youtuberowi z lola spadaja subskrypcje i sie tym przejmuje chyba bardziej niz on xd

a szlak by was wszystkich co mnie nie lubia trafil, zebyscie nigdy nie wzydrowieli z tych zaburzen roznych xd

mam mocne przeczucie ze admini z tego forum mnie nie lubia, te podejrzenie wynika z tego ze jakos jakby zapomnieli dodac mnie do listy w tym konkursie niby xd no i nie tylko z tego 

moze mnie znaja a moze juz kiedys mieli ze mna do czynienia 🙂 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no ja zniechecam ludzi... zaloze sie ze jakby ktos inny z tego forum wrzucil ten link to by nie bylo dislike a moze bylby i like. daleko nie musze szukac innych przykaldow z reala, moja matka bardzo znienawidzila te silownie i wszystko co z tym zwiazane wlasnie przeze mnie ale nei tylko ona bo zniechecalem ludzi ktorzy do mnie przychodzili swoja osoba, przykre to sie wydaje, kojarzy mi sie to z tym odruchem pawłowa nie wiem dlaczego, ze jak cos sie komus kojarzy ze mna to zaraz wywoluje odruch w postaci zlych odczuc czy ch... wie czego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem dziś sen o szkole. Jakiś prosty, plastyczny sprawdzian chyba. Siedziałem w ławce z moją koleżanką w której podkochiwałem się z 9 lat... Od chyba 5 klasy podstawówki aż do technikum. Tak się złożyło, że chodziliśmy na ten sam kierunek. Przez chwilę mieliśmy lepszy kontakt, a i ona mnie lubiła co nie było normalnością. Jednak potem ja się zacząłem dystansować i wszystko upadło. Sporadyczne rozmowy, parę zdań, cześć i nic więcej. 
Do dzisiaj śni mi się raz na jakiś czas i są to najpiękniejsze sny jakie mam. Nieważne czy jesteśmy w nich razem (rzadkość) czy po prostu siedzi gdzieś obok mnie nic nie mówiąc. Sama jej obecność sprawia, że czuję radość i takie ciepło. Mógłbym całą wieczność tak spędzić. Nie wiem dlaczego mój mózg tak bardzo uczepił się jej i przypisał najlepsze z możliwych uczuć jakie kiedykolwiek dane mi było posmakować w snach, a może i nie tylko. Najpewniej dalej jestem w niej zauroczony. Ciekawe co u niej. 
Dzisiaj po przebudzeniu pomyślałem, że od naszego ostatniego spotkania minęło już ponad 10 lat. I zarówno ona jak też inne osoby z mojej klasy mają już swoje życia. Życia całkowicie odmienne od tych z tamtych czasów. Tylko ja tkwię wciąż w tym samym miejscu. Prawie nic się nie zmieniło. 
Tyle lat zmarnowanych i nic nie wskazuje na to aby było lepiej nawet odrobinę. Naprawdę nie wiem jak się wyrwać z tego wszystkiego. Nawet jeśli rozumiem co powinienem zrobić, to ten krok do wykonania, by ruszyć się z miejsca jest zbyt trudny dla mnie. 
Pierwszy post w "Jęczarni" i wolałbym się nie zadomawiać tutaj. Chociaż może lepiej tak niż męczyć kogoś konkretnego swoimi problemami. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wogole to ja podejrzewalem u siebie jakas forme autyzmu czy cos bo zgadza sie napewno ze popadam w skrajna fascynacje jak w cos wsiakne, wczesniej silownia a teraz lol xd no a w testach na autyzm wyskakuje mi umiarkowanie wskazanie na autyzm ale nie wiem czy tutaj nerwica nie daje podobnych objawow i zaburzenia osobowosci dlatego traktuje te wyniki ostroznie. no ale w kazdym razie jak trenowalem to przez wiekszosc czasu o tym myslalem tak naprawde a pod koniec "kariery" wszystko podporzadkowalem treningowi i swoich bliskcih podporzadkowalem a takze nie bralem lekow ktore powinienem brac ze wzgledu na negatywny wplyw na mase i sile miesniowa, siła była ważniejsza niż jakie takei funkcjonowanie czy zdrowie, chcialem zobaczyc do czego moge dojsc, co moge wykrzesac z organizmu a takze cieszylem sie z doskonalenia treningu i odkrywania i bycia zaskoczonym jak drobne zmiany w planie owocuja naglym skokiem sily bez przyrostu wagi, cieszylem sie tym treningiem bylem nawet szczesliwy wtedy mozna tak to chyba nazwac ale rezim jaki sobie narzucilem spowodowal ze sie wypalilem a na horyzoncie pojawila sie nowa rzecz ktora to tez sie przyczynila do zakonczenia kariery a mianowicie zaczalem grac w lola, nałogowo całymi dniami i tak jest do tej pory xd, choc ostatnio gram coraz mniej stopniowo bo czuje juz przesyt tym chyba i strasznie troluje czy to celowo czy nieswiadomie xd  oporcz lola to gram jeszcze w quakelive czasami ale rzadko bo tez na tym gownie spedzilem chyba tysiace godzin xd jak mnie to wszsytko wkurzy to odpalam sobie ostatnio heroes 3 i przechodze kampanie po kolei 🙂  eternal love sztos kampania z tych fanowskich, polecam ;) wogóle to ja was wszystkich kocham i szanuje i w sumie rozumiem ze ludzie moga mnie nie lubic, w sumie sam dla siebie tez jestem nikim zwyklym npc co nikt o nim nie bedzie pamietal, chociaz moze jak tego forum nikt nie usunie to przyszle pokolenia beda to czytac i se pomyslal co za glupek to wszystko pisal xd nawet jesli bede pamitany w ten sposob to i tak lpesze to niz odejsc w zapomnienie nie zostawiajac sladu po sobie xd

kurde 19 godzin bez snu juz jestem, biore zara olcie chyba i sie klade xd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi