Skocz do zawartości
Nerwica.com

"JĘCZARNIA"-czyli muszę się komuś wyżalić!

magdasz

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, Ladyboy napisał(a):

zarobiłem dzisiaj stówe xd ale to chyba za mało na dziwki żeby jechac tzn rowerem bym pojechal, jak tak to kupie se fajki i pizze a reszte oddam matce xd jutro czy tam w najblizszych dniach moze tez cos zarobie jak uda mi sie zdiagnozowac co sie stalo z komputerem kumpla xd ale w sumie to chyba daruje se te dziwki sam nie wiem, czekam na wasze opinie ;)

taniej wyjdzie pudełko po Pringlesach lub inne podłużne, dwie gąbki lub skarpetki włożone do środka, w przypadku gąbek potrzebna będzie jeszcze trzecia rozcięta na górę, zabezpieczasz gumkami recepturkami i do środka lateksowa rękawiczka :D enjoy :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

22 minuty temu, little angel napisał(a):

taniej wyjdzie pudełko po Pringlesach lub inne podłużne, dwie gąbki lub skarpetki włożone do środka, w przypadku gąbek potrzebna będzie jeszcze trzecia rozcięta na górę, zabezpieczasz gumkami recepturkami i do środka lateksowa rękawiczka :D enjoy :D 

🤣 No nie mogę.... kapitalne... little angel  się przerodzi zaraz w little devil 😁

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

27 minut temu, little angel napisał(a):

i to takie fajne niby jest? skonstruuj lepiej coś dla siebie 😜 ja se kupie lalke z cyberskóry, zobaczysz jeszcze a fote wrzuce na forum zeby sie pochwalic 😜 jak bede kiedys bogaty to i wam tez moge cos kupic jak bedzie ktos zainteresowany off course a mysle ze znajda sie ludzie na tym forum 😜

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Ladyboy napisał(a):

i to takie fajne niby jest? skonstruuj lepiej coś dla siebie 😜 ja se kupie lalke z cyberskóry, zobaczysz jeszcze a fote wrzuce na forum zeby sie pochwalic 😜 jak bede kiedys bogaty to i wam tez moge cos kupic jak bedzie ktos zainteresowany off course a mysle ze znajda sie ludzie na tym forum 😜

nie wiem czy fajne, ponoć tak, ale nie mam sprzętu, żeby przekonać się na własnej skórze :D no lalka full wypas

Edytowane przez little angel

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

33 minuty temu, little angel napisał(a):

Kojarzę skądś ten sposób. Nie próbowałem, ale wydaje mi się, że nie bardzo się umywa do prawdziwej waginki :D

Edytowane przez Mic43

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

39 minut temu, little angel napisał(a):

wiadomo, może jakby się na chwilę w mikrofali podgrzało, to by lepiej oddawało co ma oddawać  :P 

Nic nie zstąpi prawdziwej kobiety. Potrzeba drugiego umysłu który czuje. Bo trzeba najpierw dawać a nie brać. 

Ja tak nie potrafię. 

Nie wyobrażam sobie inaczej..... Wolę żeby druga strona była zadowolona a wtedy to ja będę..... 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Verinia napisał(a):

taki stary dziad za czasów mojego chodzenia do gimnazjum miał taką sztuczną lalę. Czasem chodził  nago po domu i dawał nam przez okno papierosy. xD

O też mieliśmy na rejonie takiego co się rozbieral. Stawał w oknie jak widział dzieci że szkoły i pukal w szybę xD raz wystawial noge ahaha

per Salceson lub Wampirek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Verinia napisał(a):

ja go do dzisiaj często widuję. Ma taki sklepik koło apteki xD wygląda jak postać z horroru

Postarzal się no cóż 😜 nasz wygląda normalnie, brzuszek miał jak każdy. Chyba zawsze był w majtkach jak ja go widzialam. Więc przyjemna osobka hahah

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam naprawdę zły humor i jestem mocno wkurzony.

Dziś pewien użytkownik naprawdę zalazł mi za skórę, wyprowadził z równowagi i popsuł humor. Imputując mi stwierdzenia, których nie wyraziłem ani nie miałem zamiaru wyrazić. Zniesławił mnie i pomówił (oraz innego użytkownika). Dawno nie czytałem na tym forum czegokolwiek, co wywołałoby u mnie tak negatywną reakcję emocjonalną.

Po tym, również w innym temacie, mając już naprawdę zły humor, wypowiedziałem się w tonie ostrzejszym niż bym się wypowiedział, gdyby nie wpływ napisanego przez niego posta - chodzi o post w temacie o psychotropach, w dyskusji o ketaminie. I za te ostre sformułowania chcę w tym miejscu przeprosić.

Nie byłem pewien, gdzie to napisać, więc po prostu dopisuję tutaj. Jakby co, proszę mi wybaczyć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

żeby tak sobie pojęczeć dla jakiejś ulgi
całkiem mi ostatnio nie idzie zmaganie się z chorobą

z jednej strony było ostatnio sporo zdarzeń którym sprostałem nawet nieco nad własne oczekiwania 
z drugiej zaniedbałem walkę z chorobą
na tyle że o sobie przypomniała
szczęśliwie luźniejszy okres powoduje że nie ma większych strat z tego powodu
no ale jednak wiem już że regularne zażywanie leków jest podstawą walki a nie sensowną ofensywą
a na spotkania z psychologiem się nie umówiłem przecie...

no i tak mi przyszło do głowy że jednak bardzo staram się uciec przed chorobą
czyli że jednak en masse sobie z nią nie radzę

to zjawisko ucieczki zaobserwował swego czasu mój psychiatra zwracając uwagę że za każdym razem gdy zaplanuję sensowne kroki w walce z chorobą lub w unormowaniu stanu który jest jej przyczyną nie jestem w stanie ich zrealizować
bo w coś uciekam niby pilniejszego akurat

trochę to droga donikąd ale nie umiem na to opracować sposobu żadnego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi