Skocz do zawartości
Nerwica.com

"JĘCZARNIA"-czyli muszę się komuś wyżalić!

magdasz

Rekomendowane odpowiedzi

29 minut temu, mała_mi123 napisał(a):

Weźźe idź na jakieś forum z pytaniami do lekarzy. Tu ci nikt nie odpowie fachowo. Napad sercowy powiadasz. Twoje niewieście serduszko zadrżało ?

ty nie wiem co sie dzialo ale juz puscilo xd a ja nie licze ze ktos mi odpowie na moje pytania, jak ktos odpowie to dobrze jak nei to tez dobrze, pojde do tego lekarza zaniedlugo ;) jak sie okaze ze mam raka to sie pochwale a jak nie to tez sie pochwale ;) jak bedzie lipa to zaprosze cie na pogrzeb i w sumie wszystkich ludzi z forum zaprosze, czemu nie ;) 

a nie bo jak umre to nie dam rady zaprosic, to powiem siorze zeby napisala tutaj ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wyspałam się. Wstałam o 1:30 w nocy. Powaga. Wstałam i już nie mogłam zasnąć. I do tego mam głupie pomysły. Chciałam wczoraj zapisać się na przekłucie nosa, takie kółeczko po prawej stronie. Dzisiaj mi to przeszło. Znowu za dużo wydaję kasy. Nie wiem, czy to znowu nie jakiś znak, że hipomania nadchodzi.

Edytowane przez Verinia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, Verinia napisał(a):

Nie wyspałam się. Wstałam o 1:30 w nocy. Powaga. Wstałam i już nie mogłam zasnąć. I do tego mam głupie pomysły. Chciałam wczoraj zapisać się na przekłucie nosa, takie kółeczko po prawej stronie. Dzisiaj mi to przeszło. Znowu za dużo wydaję kasy. Nie wiem, czy to znowu nie jakiś znak, że hipomania nadchodzi.

nie spalas od 1:30? :D

Moja była sobie kiedyś przekłuła, mi się nie podobało :D I chyba potem jakieś zakażanie mogą się zrobić.

Ja wgl nie do końca rozumiem idei modyfikacji ciała typu tatuaże i kolczyki w dziwnych miejscach, może jestem boomerem :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Mic43 napisał(a):

Ja wgl nie do końca rozumiem idei modyfikacji ciała typu tatuaże i kolczyki w dziwnych miejscach, może jestem boomerem

ja boomerem nie jestem, a też tego nie rozumiem

wlewanie tuszu pod skórę i organizm ma się dostosować do tych fanaberii... dziury w policzkach, nosie, nie wystarczy dziur w nosie? może mają problem z oddychaniem i dlatego sobie to robią, ale raczej problem mają z mózgiem

tak samo wszelkie operacje plastyczne i zabiegi, implanty, botoksy, kwasy... ludzie sami siebie niszczą, nawet nie myślą o tym, co tam w środku musi się po takich rzeczach dziać! koszmar dla tych małych komóreczek, które harują całe dnie i noce, by podtrzymać naszą marną wegetację

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

17 minut temu, little angel napisał(a):

ja boomerem nie jestem, a też tego nie rozumiem

wlewanie tuszu pod skórę i organizm ma się dostosować do tych fanaberii... dziury w policzkach, nosie, nie wystarczy dziur w nosie? może mają problem z oddychaniem i dlatego sobie to robią, ale raczej problem mają z mózgiem

tak samo wszelkie operacje plastyczne i zabiegi, implanty, botoksy, kwasy... ludzie sami siebie niszczą, nawet nie myślą o tym, co tam w środku musi się po takich rzeczach dziać! koszmar dla tych małych komóreczek, które harują całe dnie i noce, by podtrzymać naszą marną wegetację

małe komóreczki :D :D :D lol

Nie no, jak ktoś ma np. kompleksy wielkie bo ma nie wiem krzywą twarz strasznie, nos,albo inne deformacje nie wiem co tam jeszcze, to ja rozumiem. Ale jakieś fanaberie typu wybielanie odbytu albo poprawianie wyglądu genitaliów, powięszkanie cycków to już nie bardzo, chyba, że ekstrelane przypadki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nawet jak ktoś ma kompleksy, to niech sobie z nimi poradzi wewnętrznie, a nie przerabiając siebie zewnętrznie

wygląd nie jest żadną wartością, a wynikiem loterii genetycznej

im prędzej się to zrozumie, tym lepiej na duchu, można wtedy poświęcić energię rzeczom naprawdę ważnym

ciało to tylko pudło

można se te pudło pomalować i ubrać, ale nie zmieni to jego roli

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No mi się akurat przekłuty nos bardzo podoba. Sexy kółeczko. A jak facet takie ma, to mam ciary.

Tatuaże jeśli mają jakąś symbolikę, to też okay. Sama bym chciala mieć motyla z boku szyi. No ale może kiedyś.

Botoksy i te inne mają nas upiększyć. Co w tym złego? Niektórzy mogą przesadzać, ale to ich sprawa. 

Mi takie rzeczy zupełnie nie przeszkadzają. A piercing jest dla ludzi, którzy chcą w ten sposób okazać swoją buntowniczą naturę. Albo z innych powodow. 

Kiedyś mialam kolczyk w brwi 

No dobra. Właśnie się obudziłam. Odespałam to co trzeba. I juz moja głową nie narzeka. Joł! 💜🤓

Edytowane przez Verinia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

złego w tym nic nie ma

tak serio to róbta co chceta

a ja pojęczę na ból głowy i duszności, gorąco mi strasznie, emanuję ciepłem, ściska w klatce i głowie

to chyba przez sprawy, które muszę dzisiaj załatwić

nie wiem jak opanować ten stres, najchętniej zniknęłabym pod kołdrą na parę dni...

Żałuję, że się tu z rana zalogowałam. Powinnam najpierw załatwić sprawy, które wymagają załatwienia. Czas upływa, a moje plecy palą się z gorąca, każdy oddech wiąże się z bólem. Muszę się wyłączyć i uspokoić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam do tatuaży nic nie mam. Sama mam jeden i planuje kolejne 😎ale ja jestem fanką delikatnych tatuaży, cienką kreską. Kolczyki w nosie czy brwi u kogoś mi się podobają ale sama bym sobie nie zrobiła. 

A w temacie: chyba muszę się przeprosić z okularami, bo za dużo pracy przy kompie i mnie znowu oczy bolą 😭 a tak nie lubię 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 godzin temu, little angel napisał(a):

nawet jak ktoś ma kompleksy, to niech sobie z nimi poradzi wewnętrznie, a nie przerabiając siebie zewnętrznie

wygląd nie jest żadną wartością, a wynikiem loterii genetycznej

im prędzej się to zrozumie, tym lepiej na duchu, można wtedy poświęcić energię rzeczom naprawdę ważnym

Nie sądzę by ze wszystkim się dało poradzić wewnętrznie. 

Zgadzam się, że wygląd nie jest wartością, ani żadna naszą zasługą, ale to wynik racjonalnego namysłu. Na poziomie doboru partnera w większości przypadków ma to znaczenie, bo nie bardzo mamy wpływ na to, czy ktoś nam się spodoba czy nie. Ciężko wymagać, żeby ktoś czuł do nas pociąg seksualny, jeśli mu się nie podobamy. Więc jeśli ktoś naprawdę ma duże wady wyglądu, to wydaje mi się, że lepiej żeby je zniwelował niż cierpiał bo trudno mu znaleźć partnera. To oczywiście rodzi kolejne komplikacje, bo wiadomo że chirurgia plastyczna tania nie jest, tak więc tylko bogaci będą sobie mogli na nią pozwolić. Ergo zwiększamy i tak już ogromne nierówności społeczne. 

To trochę podobnie jak z krzywym zgryzem, w zasadzie nie trzeba by nic z tym robić, a jednak dużo osób się decyduje właśnie ze względu na kompleksy i wygląd. To też by było złe? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Mic43 napisał(a):

To też by było złe? 

nie, dużo jest racji w tym, co piszesz, na brzydali mało kto zwraca uwagę, więc musi sobie radzić jak może... prędzej już ktoś o przeciętnej urodzie kogoś czymś bardziej urzeknie lub będzie miał dla niego ładne cechy, a obiektywnie nie za ładne, np. wielki garbaty nos, krzaczaste brwi, ale i wtedy musi być zachowana spójność, musi to jakoś dobrze ze sobą komponować...

ekstremalne brzydale nie mają w życiu łatwo...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 godzin temu, Verinia napisał(a):

No mi się akurat przekłuty nos bardzo podoba. Sexy kółeczko. A jak facet takie ma, to mam ciary.

Tatuaże jeśli mają jakąś symbolikę, to też okay. Sama bym chciala mieć motyla z boku szyi. No ale może kiedyś.

Botoksy i te inne mają nas upiększyć. Co w tym złego? Niektórzy mogą przesadzać, ale to ich sprawa. 

Mi takie rzeczy zupełnie nie przeszkadzają. A piercing jest dla ludzi, którzy chcą w ten sposób okazać swoją buntowniczą naturę. Albo z innych powodow. 

Kiedyś mialam kolczyk w brwi 

No dobra. Właśnie się obudziłam. Odespałam to co trzeba. I juz moja głową nie narzeka. Joł! 💜🤓

Daj spokój nie słuchaj nudziarzy, dla mnie te rzeczy to jak gust, jak ubranie😁 i też już bym dawno je zmieniła gdybym miała pieniążków

Nie żebyś ich słuchała, taki sposób napisałam Xd

Nie obrazajcie się za nudziarzy, wszystkich kocham

Boli mnie biodro znów, i to chyba są jednak nerwobole. No i wróciłam do kaleczenia stop już nie tylko dloni;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi