Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

kupmitrumne, THE MZK ŁÓDŹ POLISH EXTREME DRIVE SIMULATOR

Zatem celebrujmy że jesteś wśród żywych D: .

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupmitrumne, łąki.

A oszukanie śmierci....tró depresyjne dupki winny do niej dążyć,jeśli jest okazja D: .

Ale to prędzej dupki mojego pokroju,tę miarkę paczania na człowieka biorę na siebie,nevermind ^_-.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bo buty na obcasie przyodziałam :mrgreen:

Że tak rzeknę,praktyczność i wygoda obuwia tego typu jest równa wygodzie przybijania gwoździa przy pomocy betonowego stropu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MAKSI KING OŁ RAJT....LEPSZY OD CESARZA BO MA STYL I SMAK...

TRUMNA OBCAS OŁ RAJT...LEPSZA OD PIECA KREMATORYJNEGO BO POZOSTAWIA CIAŁO,CO DLA ROBAKÓW MA STYL I SMAK....

wybacz,odpierdala mi dzisiaj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.