Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Ja tylko nawiedzam forum,jako zjawa ze złotą radioaktywną myszą w avku (tak naprawdę to jakaś tam wielowymiarowa technologia bojowa itd (wiem,cool story,ale to wymyślili twórcy),ogólnie fuckin żyjące widmo,keep scrollin.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hej ho! :D

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie działają mi google... i nawet nie moge wygoglować, co zrobić jak nie działają google :(

:D :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, trepem piekarnik,powinno pomóc.

Albo zjebaj go.

(przynajmniej ja tak naprawiam sprzęty wszelakie)

Little Red Fox, Na bombardowanie kremla by się szło!

Variable, tak.

Chyba że autobusy mnie wytrollują i nic nie pojedzie.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o to jutro macie zlot :D

Variable, dobra juz działają :mrgreen:

Kestrel, to własnie uczyniłam :mrgreen:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siema chłopaki i Panie , panny młode i srarzsze zdrowee , chore i pośrodku , normalni nie---noerm,alni, stwirdzeni i nieudowodnieni , na fazie i bez fazy biocghomazy . :shock::shock::lol: .

Pozdrawui mmm Paweł3.

ZBogiem życząc i dobrych wyborów w ciągu DZISIAJ .

-- 29 mar 2014, 17:54 --

siema chłopaki i Panie , panny młode i srarzsze zdrowee , chore i pośrodku , normalni nie---noerm,alni, stwirdzeni i nieudowodnieni , na fazie i bez fazy biocghomazy . :shock::shock::lol: .

Pozdrawui mmm Paweł3.

ZBogiem życząc i dobrych wyborów w ciągu DZISIAJ .>>>333@@@###&&&(((___---____----_______------_----_---_--_--_------------____-_-------++++++++0=0+9999000++++00000000

>>>  Przyjdzie śmierć i będzie miała Twoje Oczy  >>>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kalebx3, Pawle,ja wiem że fajna faza,ale odłóż pisanie na chwile gdy jesteś w stanie trzeźwości umysłowej.

również pozdrawiam ^_-.

Snejana, prawidłowo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moja trzeżwość to dysocjacja połaczona dzisiaj z THC . 3MeO PCP +5MeO -MiPT + KOlega - przyjaciel Z którym się nie widziałem z pół roku ,Fajno jest po\zdro . Wybaczcie . ;);););););););););););););) >>>

-- 29 mar 2014, 18:05 --

moja trzeżwość to dysocjacja połaczona dzisiaj z THC . 3MeO PCP +%5 MeO -MiPT + KOlega - przyjaciel Z którym się nie widziałem z pół roku ,Fajno jest po\zdro . Wybaczcie . ;);););););););););););););) >>>

Edytowane przez Gość

>>>  Przyjdzie śmierć i będzie miała Twoje Oczy  >>>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, Czyli że jesteś na nogach od chwili gdy zapierdalałem w pampersie na cworoka,czy jeszcze wcześniej,gdy to np mój ojciec chadzał na "dancingi","potańcówki",czy "prywatki" (nie wiem jak to się zwało 3 eony temu) i wyrzucał małe triceratopsy spod nóg D: ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór , prawie bym z Wami nie gadała , normalnie przeżyłam oszukać przeznaczenie :shock:

Wracam sobie ze stacji autobusem , usiadłam na końcu a tu koleś chyba stracił panowanie nad autobusem , jechaliśmy slalomem dobre trzy minuty :shock: po całej ulicy , cud , że się o barierki i inne samochody nie pozabijaliśmy , koleś podjeżdża na przystanek jakby nigdy nic i pojechał , dalej , a ja mało się nie posrałam na trzęsących sie nogach wysiadam :shock::shock:

162 cm ironii i cynizmu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.