Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Śmiercionauta, no w pracy to ja akurat też nie mam ku temu sposobności,a gdzie pracujesz?

Variable, NAWET MI O GŁODZIE NIE PRZYPOMINAJ

Snejana, ee stara bieda,ale wciąż z nią walczę,chodź mam wrażenie że z wiatrakami

You have to die a few times

before you can really

live.

Von all den Dingen, die ich verloren habe, vermisse ich meinen Verstand am meisten

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Variable, ja juz sie troche najadlem - 3 kotlety mielone, papryka czerwona, ser zolty. Czuje ze cos w zeladku siedzi przyjamniej. Jeszcze tyko pic mi sie chce ale bede lecial na parking to tam sie napije. Mam zakupione 5 piw bezalkoholowych. Pogadam z Edkiem to moze nastroj mi sie poprawi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Elend, cześć, a dziękuję bardzo dobrze :) a z kim to mam przyjemność? :P

wieslawpas, taki ktoś, kto nawiedza czasem forum w denerwujący sposob.

Absinthe, walcz walcz dalej, zawsze można coś wywalczyć :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Absinthe, wiem, rozumiem, ja też często powątpiewam, ale to na szczęśćie zawsze jakoś mija.. :)

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, hahaha widzisz, dobrze Ci tak :P forum Cie zablokowało za obrażanie siostry :P

-- 28 mar 2014, 23:26 --

Absinthe, głodziłam go, biłam, przypałam, zamykałam w piwnicy i w ogóle :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.