Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

MamSwojePoglady, mam nadzieje, ze nie tylko rozmiarem ;) książka ma ponad 1000 stron ;) jak dla mnie była trochę za długa o jakieś 400 stron, ale i ta nieźle się ja czytało.

na_leśnik, ja już wyrosłem z Kinga i teraz wolę inna literaturę, ale i ta sentyment pozostał.

"nerwice upaństwowić moderacje wypierdolić"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja z S.Kinga to mogę polecić "Lśnienie" "to" "despercja" no i jesli ktoś lubi klimaty postapo to "Bastion" i serie "mroczna wieża"

Desperacja długo się rozkręca, ale jak już wpadnie w wir wydarzeń, to cieżko się oderwać. Od siebie polecam Wielki Marsz, do tej pory najlepsza książka Kinga, jaką kiedykolwiek przeczytałam.

Mroczna Wieża - nie każdemu do gustu przypadnie, ale mnie się akurat bardzo podobała.

na_leśnik, ja już wyrosłem z Kinga i teraz wolę inna literaturę, ale i ta sentyment pozostał.

Z książek się nie wyrasta, zmieniają się tylko upodobania. Brzmi to trochę jakbyś napisał "ja już wyrosłem z pasztetu i wolę kabanosy" 8)

Atego, z Bastionem to faktycznie książka wielka cegła i ciężka, słabo się to w łóżku czyta 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cześć Robaczky, jak nastroje poniedziałkowe? :pirate:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MamSwojePoglady, nie lubię oglądać sportu w TV, a nawet TV nie mam, ale jak idzie naszym? :mrgreen:

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MamSwojePoglady, nie ma tragedii :D

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z książek się nie wyrasta, zmieniają się tylko upodobania. Brzmi to trochę jakbyś napisał "ja już wyrosłem z pasztetu i wolę kabanosy" 8)

masz racje... gust mi się zmienił i już nie czytam horrorów, sensacji.

"nerwice upaństwowić moderacje wypierdolić"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.