Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Kestrel, dokładnie! ewentualnie pogłębia się panu choroba psychiczna :P

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

magnolia84, Raczej będzie to dla nich prawie że rutynowa czynność D:

Little Red Fox, Czyli lekarz twardziel,ewentualnie odrąbie noge na pieńku i fajrant :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, babeczka wie co mówi, jak się zaczynały moje problemy z nerwicą i depresją - pierwsze co to przepisała leki nasenne i benzo i skierowała na olszówkę :hide:

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, od tego czasu patrzy na mnie trochę z politowaniem i powtarza, że artyści zawsze muszą być chorzy psychicznie :pirate:

zwijam swoje zarazki i idę spać :yeah::D

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, oj tam zaraz elektrowstrząsy! Lepiej coś bardziej dostępnego - wiertarki, sprężarki i inne tego typu gadżety :D

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Little Red Fox, Artysta bez zjebanej psychy to jak socjopatyczny morderca bez okrwawionego młotka D:

magnolia84, młot pneumatyczny

Śmiercionauta, bry

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Śmiercionauta, Bacz na słowa towarzyszu,od srania i trzewi,nie anala D:

magnolia84, nie znam się tak po prawdzie rotfl.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Śmiercionauta, nie wiedziałam, że Kestrel jest specjalistą od anala :mrgreen::hide::zonk:

-- 15 lut 2014, o 22:05 --

Kestrel, w sumie to nie obsługiwałam jeszcze młota pneumatycznego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.