Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

moja psychiatra też jest psychoterapeutką

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ala1983,

To moj trzeci lekarz. Od razu skierowala mnie na terapie. Gdyby nie ona, to nie wiem..

racja, tacy lekarze są o wiele lepsi bo mniej schematyczni.

davin, ja kiedyś byłem bardzo dobry z ortografii, ale gdy zacząłem czytać internet, to nastąpił regres, to dlatego, że dużo błędów które czytam u innych, podświadomie wyłapuje jako poprawne.

taka moja teoria ;)

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

my dziś na "Iluzji" byliśmy, całkiem fajny dla relaksu, choć widziałam lepsze o podobnej tematyce ;)

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy też macie czasem coś takiego, że napiszecie jakiegoś posta i najpierw niby wszystko ok, a potrzeba np. zmiany kolejności wyrazów lub poprawy znaków interpunkcyjnych przychodzi dopiero, gdy zbliża się koniec możliwości edycji posta ?

Tak ,a nawet więcej. Zaczynam dostrzegać ,że to co napisałem jest bez sensu.

-- 07 lip 2013, 21:39 --

my dziś na "Iluzji" byliśmy, całkiem fajny dla relaksu, choć widziałam lepsze o podobnej tematyce ;)

Chciałem dzisiaj iść do kina , ale raczej nic specjalnego nie grają . Myślałem o " Iluzji " . Jednak komentarze mnie powstrzymały.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

0Rh+, dość prosty i lekki, nie jest zły, ale na kolana mnie nie powaliło ;)

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to nastąpił regres, to dlatego, że dużo błędów które czytam u innych, podświadomie wyłapuje jako poprawne.

W moim przypadku bullshit,moja poprawność językowa mimo czytania netu nigdy nie spadła.

Ale może różnie bywa

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

0Rh+, Eisenberg jest całkiem dobry, bardzo mi się w tej roli podobał, momentami cały film naciągany, choć końcówka wydaje mi się nielogiczna, ale może taki był zamiar - coś dla prostego ludu z efektem ;)

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.