Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

0Rh+, powiem Ci, że w innych filmach bardzo mnie drażnił ten aktor, a tu proszę - miłe zaskoczenie :pirate:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć, miłego dnia :)

ja do pracy się szykuję

a dzień zapowiada się ładny, więc niech takie nastroje wszystkim towarzyszą też :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

u mnie póki co chłodno, oby się ociepliło i chmury poznikały, które straszą deszczem :roll:

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saraid, u mnie dopiero 13*, zdrówka ;)

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam 37 więc to tylko stan podgorączkowy, nie wyspałam się, a jak się nie wyśpię to potem szukam objawów i znajduje sobie jakieś choroby. Nerwica cholerna...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

KolorowaKredka, wspólczuje ja mam w sobie takie coś ,że dopóki nie padne to nie ide do lekarza :bezradny: też nie dobrze

mark123, cześć.

-- 08 lip 2013, 12:18 --

zmienny, hey

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mark123, jaką niechęć?

Do wysiłku i stresu by poradzić sobie z tym, by udać się do psychologa lub na terapię.

mark123, cześć.

Cześć. W zasadzie to nie wiedziałem, co i czy odpisać na ten post, bo przywitania, pożegnania bardzo mnie krępują i unikam ich zazwyczaj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.