Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio zainwestowałem w dość spory wentylator i chwalę to sobie. Szczególnie, że mieszkam w bloku, który jak wiadomo jest bardzo wydajny w magazynowaniu ciepła.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rotten soul, uważaj z wentylatorem :!::!: Ja też korzystam czasem, jednak zdarzyło mi się porządnie przeziębić dzięki niemu.

"Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych"

"Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy.

Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uważam. Nie dmucha centralnie na mnie tylko przepędza powietrze z boku między mną a monitorem. Ustawiłem też roztropnie na jedynkę, po na trójce to jest konkretny wicher mimo, że stoi od biurka jakieś 1,3 metra. Zaziębienie jeszcze nie jest takie złe w porównaniu z zawianiem ucha. To jest dopiero masakra :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cześć, złapało mnie jakieś paskudne choróbsko i nawet z łóżka wstać nie mam siły :roll:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saraid, idę do lekarza, coś z gardłem i gorączka :roll:

przypuszczam, że przez te skoki temperatury się tak doprawiłam, bo w poniedziałek jeszcze w kurtce jechałam do pracy, a wczoraj już 30 kilka stopni :hide:

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saraid, z kolei mój facet zaziębił się przez klimatyzację w pracy :o

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

poszłam do lekarza z obolałym gardłem, kaszlem, gorączką, żeby usłyszeć "pani jest zdrowa, to na tle nerwowym" nosz ku*wa :evil:

dzień dobry wszystkim w ten piękny i słoneczny dzień :P

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.