Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

calineczk, jak minął dzień. Odnalazłaś się choć trochę?

Wkurwienie troche przeszło zapierdol myśli pozostał. Facetów nigdy nie zrozumiem. Szczególnie mojego chociaż nie wiem na jak długo jeszcze on mój... ;/

"You gotta get up and try, try, try

Gotta get up and try, try, try"

http://dda-online.blog.pl

Chcesz pogadać? Napisz na prv ja też chętnie z kimś pogadam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, oj brat brat :mrgreen: brat zmienia awatary to ja nie moge? :evil:

Na obraz trafiłem za sprawą pięknej muzyki do filmu z perłą w tytule. :-)

Oglądając obraz nie dostrzegłem wpisów poniżej . ;-)

Czyli Dobry wieczór.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ala1983, cieszę się ;)

wykończony, lubisz rudy kolor włosów?

Lillcia tak 8)

siostrawiatruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :papa::papa::papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zmienny, ja też piwko piję :mrgreen: Z lodówy.

Wyjeżdżam na weekend i nie mam z kim zwierząt zostawić. :-| Chyba jednak nie pojadę.

“Ja… ja naprawdę w tej chwili nie bardzo wiem, kim jestem, proszę pana. Mogłabym powiedzieć, kim byłam dziś rano, ale od tego czasu musiałam się już zmienić wiele razy.”

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siostrawiatru, jeszcze zapomniałem dodać, że ostatnio zajmuje się porządkami, w szafach, w dokumentach, nawet w katalogach komputerowych, nie wiem czy to już natręctwo, ale wszystko segreguje namiętnie :shock:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siostrawiatru, jeszcze zapomniałem dodać, że ostatnio zajmuje się porządkami, w szafach, w dokumentach, nawet w katalogach komputerowych, nie wiem czy to już natręctwo, ale wszystko segreguje namiętnie :shock:

Ja ostatnio w nerwach wszystkie gry książki i leki w apteczce ułożyłam alfabetycznie. W komnpie dawno poukladane z tym ze wg innnych zasad ;/

"You gotta get up and try, try, try

Gotta get up and try, try, try"

http://dda-online.blog.pl

Chcesz pogadać? Napisz na prv ja też chętnie z kimś pogadam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jezu. Mi też by się to przydało. Po prostu masakra jakaś. Ubrania z szaf się wysypują a w kompie taki śmietnik, że nic nie mogę znaleźć.

“Ja… ja naprawdę w tej chwili nie bardzo wiem, kim jestem, proszę pana. Mogłabym powiedzieć, kim byłam dziś rano, ale od tego czasu musiałam się już zmienić wiele razy.”

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zmienny, ja też piwko piję :mrgreen: Z lodówy.

Wyjeżdżam na weekend i nie mam z kim zwierząt zostawić. :-| Chyba jednak nie pojadę.

a gdzie będziesz miała dostęp do neta tam? :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zmienny, do Wawy do siostry.

Średnia wieku moich sąsiadów to 75lat :shock: Naprawdę. Oni by te zwierzęta wypuścili na wolność :shock: Boję się tego. Staruszkowie są nieprzewidywalni :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.