Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

eh ja nie myślałem nawet kiedyś o dogadywaniu się z innymi a teraz ze wszystkimi idzie świetnie

trzeba po prostu gadać ..........................gadać i po jakimś czasie jest ok

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siostrawiatru, no myślami spowolnić, nie przeskakiwać do przodu, tak jak ruszasz ręką i zatrzymujesz ją to tak samo z myślami.

Za tępa jestem na to :(

-- 12 cze 2013, 21:15 --

eh ja nie myślałem nawet kiedyś o dogadywaniu się z innymi a teraz ze wszystkimi idzie świetnie

trzeba po prostu gadać ..........................gadać i po jakimś czasie jest ok

Taaa ja gadam a ludzie na mnie napadają jak przed paroma minutami. Ale nie w tym wątku. Aż cieszę się , że mam znieczulicę ostatnio bo bym się poryczała.

“Ja… ja naprawdę w tej chwili nie bardzo wiem, kim jestem, proszę pana. Mogłabym powiedzieć, kim byłam dziś rano, ale od tego czasu musiałam się już zmienić wiele razy.”

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siostrowiatru to mu odpisz aż w pięty pójdzie :twisted:

A mam go gdzieś. Za dużo mam na głowie problemów żeby się jeszcze jakimś debilem przejmować.

“Ja… ja naprawdę w tej chwili nie bardzo wiem, kim jestem, proszę pana. Mogłabym powiedzieć, kim byłam dziś rano, ale od tego czasu musiałam się już zmienić wiele razy.”

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to po co się przejmujesz siostrowiatru

zmienny ten twój av się mi nie wczytuje tylko krzaczory kolorowe :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe łechtajcie sie wzajemnie. Ja tu widze , ze umiejetnosc rozumienia tego co sie napisalo szwankuje. Laska chodzi z goła dupa po miescie i ma jeszcze czelnosc nazywac mnie debilem. A potem jęczy jak to jej niedobrze w życiu .

Zastanów sie siostrowiatru napierw co robisz nim zaczniesz rzucac wyzwiskami na lewo i prawo. Moze i masz taki charakter ale pomysl , ze byc moze ktos ma racje piszac do Ciebie w taki sposob w jaki Ja napisalem.

Chcialem cos jeszcze napisac jak ludzie postrzegaja takie damy jak Ty ale dam se spokoj a Ty jęcz dalej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siostrawiatru, wydrukować i powiesić nad łóżkiem :pirate:

Ale nadal nie wiem w jakim celu. :roll: Tępak ze mnie..

A teraz to Twój avek mi się w ogóle nie wczytuje :?

-- 12 cze 2013, 21:38 --

hehe łechtajcie sie wzajemnie. Ja tu widze , ze umiejetnosc rozumienia tego co sie napisalo szwankuje. Laska chodzi z goła dupa po miescie i ma jeszcze czelnosc nazywac mnie debilem. A potem jęczy jak to jej niedobrze w życiu .

Zastanów sie siostrowiatru napierw co robisz nim zaczniesz rzucac wyzwiskami na lewo i prawo. Moze i masz taki charakter ale pomysl , ze byc moze ktos ma racje piszac do Ciebie w taki sposob w jaki Ja napisalem.

Chcialem cos jeszcze napisac jak ludzie postrzegaja takie damy jak Ty ale dam se spokoj a Ty jęcz dalej.

Chcesz się podbudować w ten sposób? :uklon:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.