Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

poem, witam, a to czasem jest ze czlowiekowi nie chce sie uzerac, no bywa. moglas kupic te truskawki co wczoraj siostrawiatru, byly bardzo dorodne i duze. :smile:

Nie jestem ostatnio na bieżąco z dyskusją w tym temacie :P

ja to się kiedyś zabiję przypadkiem

najpierw ten fryzjer, wyjście z salonu z mokrą głową i przeziębienie, a teraz te truskawy

:zonk:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zmienny, jakbyś założył server (nie mam routkitów) to moglibyśmy nawet razem pograć. Tylko postaraj się o HD, jest obsługa ekranów szerokokątnych i większa rozdzielczość. Będziesz lepiej kontrolował co się dzieje.

Polecam, jak chcesz grać do podaj w jakiś sposób numer gg i się dogadamy. Jakbyś napisał na Fb to cię dodam do klanu gier strategicznych.

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cześć ;)

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cześć wykończony, jak tam?

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wykończony, ja wróciłam kompletnie wypompowana, nie mówiąc już o spadku formy :mhm:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wykończony, nie, przez terapeutkę

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wykończony, mam ochotę po prostu uciec gdzieś bardzo daleko...

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wykończony, mam ochotę po prostu uciec gdzieś bardzo daleko...

Ja też..

“Ja… ja naprawdę w tej chwili nie bardzo wiem, kim jestem, proszę pana. Mogłabym powiedzieć, kim byłam dziś rano, ale od tego czasu musiałam się już zmienić wiele razy.”

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co sie dzieje, przed czym uciekacie, a ja sobie kupilem czipsy tortilla te trojkatne, ale jakies takie twarde, czerstwe ale nie wrocilem sie do marketu zeby je oddac, widzisz poem, nie tylko Ty nie zglosilas reklamacji. :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja uciekam w świat wirtualny dzisiaj... źle, bo od kilku dni starałam się ograniczać komputer i jakoś wyciągnąć się z tego...

Dobrze, że chociaż próbujesz. Ja już dałam sobie spokój. To moje wirtualne, rozgadane ja jest całkowitym przeciwieństwem tej realnej, zalęknionej kingi :( Ciężko mi z tym. W ogóle ze wszystkim mi ciężko.

“Ja… ja naprawdę w tej chwili nie bardzo wiem, kim jestem, proszę pana. Mogłabym powiedzieć, kim byłam dziś rano, ale od tego czasu musiałam się już zmienić wiele razy.”

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co sie dzieje, przed czym uciekacie, a ja sobie kupilem czipsy tortilla te trojkatne, ale jakies takie twarde, czerstwe ale nie wrocilem sie do marketu zeby je oddac, widzisz poem, nie tylko Ty nie zglosilas reklamacji. :smile:

One wszystkie takie są. :? Też się kiedyś nacięłam.

-- 12 cze 2013, 21:03 --

Ja zamówiłem i zapłaciłem za dwie listwy okienne do przyczepy kempingowej, a przysłali tylko jedną a i tak nie zrobiłem reklamacji.

A ja się boję reklamować. Zresztą ja się wszystkiego boję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siostrawiatru, no a moze wlasnie tu jestes prawdziwa, a w realu nie jestes soba, bo blokuje Cie lek?

btw, poznalem swietny sposob na stres, trzeba zwolnic wszystko, tak w srodku, mysli i odczucia, zeby sie wolniej przewijaly, dzisiaj wyprobowalem w korku, musze przyznac, ze dziala. :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

btw, poznalem swietny sposob na stres, trzeba zwolnic wszystko, tak w srodku, mysli i odczucia, zeby sie wolniej przewijaly, dzisiaj wyprobowalem w korku, musze przyznac, ze dziala. :great:

Ale jak to zrobić?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zamówiłem i zapłaciłem za dwie listwy okienne do przyczepy kempingowej, a przysłali tylko jedną a i tak nie zrobiłem reklamacji.

A ja się boję reklamować. Zresztą ja się wszystkiego boję.

Ja nie reklamowałem z tego samego powodu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.