Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Kestrel, obiecuję, że nikomu nie powiem 8)

MamSwojePoglady, siema co tam? :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobry wieczór :D

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MamSwojePoglady, i mnie też dobrze ponad normę :D a byłam na zebraniu w szkole u brata i wynudziłam sie jak mops :yeah: i w ogole zaczelam ćwiczyć :mrgreen: a Tobie jak minal? :D

-- 20 mar 2013, 19:29 --

Calineczka1990, siema :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saraid, całkiem sympatycznie, jutro mają dać mi odpowiedź, jeśli chodzi o moją rozmowę o pracę :D

wykończony, Snejana, cześć ;)

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fozzie, Hej,taki był główny cel zmiany :P

Calineczka1990, Jakim to zajęciem będziesz się "imać" tym razem?

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fozzie, MamSwojePoglady, witajcie moi drodzy :D

Kestrel, będę pracować w biurze, w dziale obsługi klienta 8)

-- 20 mar 2013, 20:06 --

o ile dostanę tą posadkę :roll:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MamSwojePoglady, Było wyjść z hacjendy jak życią miotało :mrgreen: !

Calineczka1990, A to git,powodzenia zatem,by lepiej było jak ostatnim razem

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MamSwojePoglady, Kestrel, oni dają swoim pracownikom umowy o pracę i... kartę Benefit

g1334313660323648152.jpg

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MamSwojePoglady, Choćby do spożywczego,albo spacer dla spaceru :P ,mimo to ważne że dzień w dobrym nastroju ;)

Calineczka1990, Dostaniesz.

Skoro wierzy w to największy forumowy maruda (choć ostatnio mam wrażenie że mój tron może być zagrożony :lol: ) to musi się udać :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.