Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

miałem kiedyś rozmiar stopy 47 i też nie mogłem dostać butów często, strasznie to było wkurzające :evil:

Teraz mam 46 i żadnego problemu z kupieniem butów :yeah:

ja w 47 też czasem wejdę zwłaszcza w nie adidasy które mają zawyżoną skale, zależy od rozmiarówki, no ale prawda jest że 98% butów sie kończy na 46.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, ja mam niby 36/36, ale mam pare butów 35 i są na mnie dobre :yeah::mrgreen:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, ja mam niby 36/36, ale mam pare butów 35 i są na mnie dobre :yeah::mrgreen:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MamSwojePoglady, możesz modelką zostać :D

-- 17 mar 2013, 10:26 --

w ogóle to fajny mamy temat o butach na niedzielę rano :yeah::D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MamSwojePoglady, możesz modelką zostać :D

-- 17 mar 2013, 10:26 --

w ogóle to fajny mamy temat o butach na niedzielę rano :yeah::D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, mam niskiego mężczyznę, więc nawet jeśli bym szpilki założyła bylibyśmy tego samego wzrostu :yeah:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, mam niskiego mężczyznę, więc nawet jeśli bym szpilki założyła bylibyśmy tego samego wzrostu :yeah:

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MamSwojePoglady, ja mam tak z trampkami, dwa lata temu były czarne, rok temu czerwone, to teraz może czas na zielone? :D

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MamSwojePoglady, ja mam tak z trampkami, dwa lata temu były czarne, rok temu czerwone, to teraz może czas na zielone? :D

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mushroom, Ci stopa zmalała w związku z dużą utratą wagi rozumiem czy tarczyce miałeś bo od tego tez stopa rośnie.

żadnej tarczycy, tak stopa mi zmalała o 1 rozmiar jak schudłem 25 kg, potem odzyskałem 10 z tego ale stopa już została mniejsza na szczęście

Everything you do, think, or say

is in the pill you took today.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mushroom, Ci stopa zmalała w związku z dużą utratą wagi rozumiem czy tarczyce miałeś bo od tego tez stopa rośnie.

żadnej tarczycy, tak stopa mi zmalała o 1 rozmiar jak schudłem 25 kg, potem odzyskałem 10 z tego ale stopa już została mniejsza na szczęście

Everything you do, think, or say

is in the pill you took today.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.