Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

zmienny, hi, hi, dzięki.

-- 12 mar 2013, 15:10 --

Nową fotę wrzuciłam:) Oceń.

“Ja… ja naprawdę w tej chwili nie bardzo wiem, kim jestem, proszę pana. Mogłabym powiedzieć, kim byłam dziś rano, ale od tego czasu musiałam się już zmienić wiele razy.”

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zmienny, hi, hi, dzięki.

-- 12 mar 2013, 15:10 --

Nową fotę wrzuciłam:) Oceń.

“Ja… ja naprawdę w tej chwili nie bardzo wiem, kim jestem, proszę pana. Mogłabym powiedzieć, kim byłam dziś rano, ale od tego czasu musiałam się już zmienić wiele razy.”

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kapseicyna, o matko, mówiłam już że dopiero się uczę!! Ale dzięki za rady:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kapseicyna, o matko, mówiłam już że dopiero się uczę!! Ale dzięki za rady:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siostrawiatru, podoba mi sie, bardzo klimatyczne, takie japan style :) a z ilu metrow cyknelas? kurde musisz miec niezlego zooma w aparacie.

obiektyw 70-300

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siostrawiatru, podoba mi sie, bardzo klimatyczne, takie japan style :) a z ilu metrow cyknelas? kurde musisz miec niezlego zooma w aparacie.

obiektyw 70-300

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siostrawiatru, Nie ma za co:) Ten ptaszek to był szkiełkiem 70-200mm? i taki ciemny? on ma stale światło na całej ogniskowej f.2.8 to dlaczego aż tyle?(chyba ze pomyliłem szkła). Robiąc na 2.8 spokojnie mogłabyś pracować na iso 200/400, a przy d3100 szumy są widoczne na czułościach 800-1600.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siostrawiatru, Nie ma za co:) Ten ptaszek to był szkiełkiem 70-200mm? i taki ciemny? on ma stale światło na całej ogniskowej f.2.8 to dlaczego aż tyle?(chyba ze pomyliłem szkła). Robiąc na 2.8 spokojnie mogłabyś pracować na iso 200/400, a przy d3100 szumy są widoczne na czułościach 800-1600.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.