Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Aranjani, ja podobnie 8) posprzątałam i już mi się kompletnie nic nie chce :P

Calineczka1990, kurde całą zimę się wybierałam na łyżwy i się nie wybrałam :roll:

Tomcio Nerwica, ale fajnie siekierą wymachuje, muszę dojść do takiej wprawy w wymachiwaniu wałkiem :105::mrgreen:

-- 09 mar 2013, 19:42 --

Saiga, who's there? :mrgreen:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, ja podobnie 8) posprzątałam i już mi się kompletnie nic nie chce :P

Calineczka1990, kurde całą zimę się wybierałam na łyżwy i się nie wybrałam :roll:

Tomcio Nerwica, ale fajnie siekierą wymachuje, muszę dojść do takiej wprawy w wymachiwaniu wałkiem :105::mrgreen:

-- 09 mar 2013, 19:42 --

Saiga, who's there? :mrgreen:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, byś mieszkała bliżej to bym Cię wyciągała co chwilę na lodowisko :D

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, byś mieszkała bliżej to bym Cię wyciągała co chwilę na lodowisko :D

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, pozwól, że ja ocenię :mrgreen:

Snejana, :yeah: haha ja w sierpniu mówiłam mojemu, że go na łyżwy zabiore bo uwielbiam jeźdxić i do tej pory mi się nie udało :mrgreen: wiec możemy sobie podac łapkę :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, pozwól, że ja ocenię :mrgreen:

Snejana, :yeah: haha ja w sierpniu mówiłam mojemu, że go na łyżwy zabiore bo uwielbiam jeźdxić i do tej pory mi się nie udało :mrgreen: wiec możemy sobie podac łapkę :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, sezon się powoli kończy, u mnie lodowisko tylko do świąt otwarte :shock:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, sezon się powoli kończy, u mnie lodowisko tylko do świąt otwarte :shock:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, o dobrze by było :D ja nawet łyżwy mam, a moze trzy razy w życiu jeździłam :D

Saiga, gleba :lol:

Aranjani, ja właśnie też takie przysięgi robiłam i nie wyszło :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, o dobrze by było :D ja nawet łyżwy mam, a moze trzy razy w życiu jeździłam :D

Saiga, gleba :lol:

Aranjani, ja właśnie też takie przysięgi robiłam i nie wyszło :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, pani prezes jest pewna ? :P

Snejana, i na mnie będzie siostra trenować :zonk::P ja się będę uczył strzelać z łuku , siostra postawi sobie jabłko na głowie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, pani prezes jest pewna ? :P

Snejana, i na mnie będzie siostra trenować :zonk::P ja się będę uczył strzelać z łuku , siostra postawi sobie jabłko na głowie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.