Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

nie:) znaczy moze sposob podania tak:D . To naprawde ma wybitnie silne dzialanie chociaz dzisiaj chyba przesadzilem bo czuje sie jakbym sobie przypalil a nie o takie chilloutowe dzialanie mi chodzi. Raczej dlugotrwala stabilizacje..Niektorze na sucho potrafia to zjesc ale ja uwazam to za misje niewykonalna..Nawet pijac to z woda jest to dla mnie najgorsza rzecz jaka przechodzi przez moje gardlo:). No i ilosci jednak sa nieco wieksze niz te podane w łyzeczkach:p

najgroszy jest imbir:P. Ale nos trzeba zatkac i chlup do gardla:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie:) znaczy moze sposob podania tak:D . To naprawde ma wybitnie silne dzialanie chociaz dzisiaj chyba przesadzilem bo czuje sie jakbym sobie przypalil a nie o takie chilloutowe dzialanie mi chodzi. Raczej dlugotrwala stabilizacje..Niektorze na sucho potrafia to zjesc ale ja uwazam to za misje niewykonalna..Nawet pijac to z woda jest to dla mnie najgorsza rzecz jaka przechodzi przez moje gardlo:). No i ilosci jednak sa nieco wieksze niz te podane w łyzeczkach:p

najgroszy jest imbir:P. Ale nos trzeba zatkac i chlup do gardla:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

potrzebuję coś na poprawę humoru, natychmiast! :evil:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

potrzebuję coś na poprawę humoru, natychmiast! :evil:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.