Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Doktorek się z dziebbka wkurwi jak mu powiem, że od dawna nie biorę paroksetyny którą mi zapisał i do tego biorę max dawkę fluo zmontowanej na lewo :twisted: Chociaż będę wniosokował o zmianę diety na Anafranil+Sulpiryd+ jakieś SSRI (ewentualnie fluo może zostac).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie pada, chłodno, jesiennie, nawet fajnie. Ale zawsze coś musi być nie tak. :evil:

Niestety. Od 4 lat u mnie nie może być dobrze, bo ciągle coś mi nie pasuje. Kuźwa :!: Co się ze mną stało? Ale jak to mówią: kiepskiej baletnicy nawet rąbek u spódnicy...przeszkadza :evil:

Michuj jesteś kapitalny :great: Po prostu leczysz się sam, a doktorek nie nadąża :D A jaką masz dijagnozem? Depra?

My mother said to get things done.

You'd better not mess with Major Tom...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

halenore, po prostu jestem zwolennikiem leczenia ''naturalnego'' :mrgreen:

Prawdopodobnie jakieś zaburzenie osobowości i stany depresyjne. Doktorek musi się dostosować. Jeśli ten tego nie zrobi, to znajdzie się inny który potwierdzi moją diagnozę. :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mało :cry: może pózniej jeszcze odpoczniesz?Jestes wykończona....może głupio pisze ale jakis spacer?powietrze przytuliłbym Cię ale za daleko jesteś :roll:

-- 19 sie 2011, 17:04 --

Ka Po przynajmniej Ty sie wyśpij :smile:

-- 19 sie 2011, 17:04 --

Za nas wszystkich zeby tak mozna :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dostałem O.P.R...porządny że tajemnice robie ona się martwi, :blabla: po co to wszystko :blabla: grzecznie wysłuchałem :cry: skruszony obiecałem poprawę :smile: dostałem buziaka bo chorych nie wolno bić :lol: i upiekło mi sie .Taki to jest głupek ze mnie. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.