Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

luk_dig, siema, ja też z kawą :P

anonus, a ja to się nigdy nie boję, chocby Was 20 było :P:D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

u mnie na kawę będzie pora o 14:00. Kolejne dziwactwo, ale wszystko ma swoje miejsce w planie dnia :D

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, szczerze, to moja średnia właśnie jakaś taka :P

Calineczka1990, to już niedługo :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam więc czas znaleźć coś do kawki :yeah:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znalazłam ogłoszenie o pracę w sex-shopie. Strasznie bym chciała w takim pracować! Chcą CV ze zdjęciem całej sylwetki. Zastanawiam się, czy pójść na całość i wysłać im jakieś szalone zdjęcie...

Snejana, no proszę Cię, to chyba już tylko dołek na wieść, że pociągam tylko kobiety :roll:

anonus, spokojnie, ja zawieszam oko na młodszych, ale nie na dzieciach :D

Paroxinor 20mg - od 27.10.2012r. i nadal :/

Tranxene 10mg-doraźnie - nie pamiętam, kiedy:))

Życie, to nie je bajka...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anonus, ja się niczego nie boję :Paaa mysz!

omeeena, ale wypasiona praca :D ważne, że kogokolwiek pociągasz :P

anonus,

ja formalnie jeszcze do czerwca jestem dzieckiem

czuj się dzieckiem jak najdłużej, ja nie ma zamiaru z tego rezygnować conajmniej przed 40tką :yeah::D

-- 10 lut 2013, 13:24 --

Saiga, ten obrazek jest taki true :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anonus, żartuje, raz jakieś 3 tygodnie mysz ze mną mieszkała w pokoju, ale gdzieś się wyniosła, tęsknie za nią :-|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

omeeena, praca w sex shopie dostępu do gadżetów nie utrudni :mrgreen::D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, ona :D nie wiem co się z nią stało, kot ją zjadł czy co :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kot ją zjadł czy co :(

Lepsza taka śmierć niż skończyć jako bezimienne ścierwo w zamachu bombowym

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heyka wszystkim widze,że humorki dopisują :P

luk_dig, fajnie Cię widzieć ;)Snejana, kup sobie nową w sklepie ;) ja kiedys miałam i nagle mi sie zrobiło dużo myszy :roll: ale białych :mrgreen: masakra

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.