Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Tomcio Nerwica, brat mnie wykończy :P nie ma piwa :-| teraz to mi ciśnienie skoczy :evil:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, ośle :P dobra może byc i soczek.... ups chyba rozlałam na brata :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie spałam w ogóle :shock:. Nie czuję się dobrze, bo nie wypoczęłam. Będę musiała nadrobić w ciągu dnia :(

"Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych"

"Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy.

Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moje zdanie , w sprawie fotoradarów , jest takie,że je popieram . Jeżeli jest ograniczenie ,że można jechać 70 , to po kiego grzyba jeden z drugim jedzie 170 .Może , jak ktoś kupuję BMW , to może o to by nim szybko jeździć .W Szwecji , każdy przestrzega przepisów .U nas , każdy chcę bawić się w Kubicę na drodze .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fotoradary to tylko maszynki do napełniania kieszenie tych złodziejskich śmieci...w żadnym zakresie nie poprawią bezpieczeństwa na drogach.

Druga kwestia że my mamy zafajdane szosy,nie drogi :?

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.