Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Saraid, dobranoc :)

Skupiona, staram się uciec choćby na chwilę przed smagającymi przeszłością biczami z piasku.Chowam się pod puchową niepamięć , zaciągam zasłony własnej świadomości. Nie udaje się wymknąć żmijowatym zygzakiem chociaż na chwile, jad z mrocznej podświadomości sączy się na ciepłą od łez poduszkę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, jakoś nie mam cierpliwości ;)) ala1983, fakt, tutaj masz rację ale nie zawsze tak jest, ważne żeby mimo wszystko posiadając zwierzę uczyć się jak żyć w doskonałej symbiozie. Jestem pewna , że jak już będziesz miała swojego psiaka to będzie taki jak sobie wymarzysz :))

Skupiona, staram się uciec choćby na chwilę przed smagającymi przeszłością biczami z piasku.Chowam się pod puchową niepamięć , zaciągam zasłony własnej świadomości. Nie udaje się wymknąć żmijowatym zygzakiem chociaż na chwile, jad z mrocznej podświadomości sączy się na ciepłą od łez poduszkę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JBrown, :D

Tu masz rację. Nie każdy pies dla każdego człowieka. Kupując, przygarniając psa trzeba też zmierzyć się z jego potrzebami. Nie każdy może zaadoptować dobermana czy astka. trzeba mierzyć siły na zamiary :)

ala1983, Zgadza się. Ale one oprócz poczucia bezpieczeństwa...dają własnie radość. I przysparzają chęci do zycia. Bo musisz z nim wyjść, dać jeść i się o niego zatroszczyć. Jak kiedys przeczytałam "Jesteś odpowiedzialny za to co oswoiłeś"

To nie tylko ktoś kto Cię wspiera, ale też ktoś kto na Tobie polega i Ci ufa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Jesteś odpowiedzialny za to co oswoiłeś"

Antoine Marie Jean-Baptiste Roger de Saint-Exupéry - Mały Książę :smile:

świetna,jedna z lepszych lektur...

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zmykam, do rychłego zobaczenia ;) pa :))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, a właśnie, ja miałam brata opieprzyć, brat się miał do konkursu na mistera zgłaszać i co? :P

Tez lubie gołąbki, więc niech mi brat coś zostawi :mrgreen: I co się brat tak dziwi, pobędę sobie sama w domu i się będę rzadzić, nie muszę nigdzie wychodzić, żyć nie umierać :105:

codziennie to słyszę

to dziś też brat usłyszał :P

JBrown, :papa:

-- 11 sty 2013, 22:55 --

Antoine Marie Jean-Baptiste Roger de Saint-Exupéry - Mały Książę

pamiętam jak mnie rozbroił rysunek słonia zjedzonego przez węża :roll: albo ta historyjka z pijakiem :lol:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.