Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Hej Kochani:)

Życzę Wam miłej nocy :D I aby w przyszłym roku słońce Wam zawsze swieciło. I żeby z górki było częściej niż pod :) !

Ja siedzę w domku :) i dobrze mi z tym :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, to nie jest śmieszne :P ta choroba to brata pokarała za te żarty i zmiane awatara :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, Wiedźmy tak mają że pewnie pod piekarnikiem ma kocioł gdzie gotuje żabie wątróbki,bycze jądra i żołądki nietoperza.

O północy wypija taką miksture i potem może myć gary całymi dniami :lol:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, krople na katar? myslalam ze to olejek waniliowy i uzywałam do ciasta :mrgreen:

brat sie nie martwi zaraz koeljne zdrowie brata wypije to brat do konca zycia nie zachoruje ktoś musi być zdrowy i na mnie pracować :mrgreen:

Saiga, ja nie rozumie co Ty opowiadasz, nic o tym nie wiem, mój pierkanik ma jedynie wifi :mrgreen:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, To czar powodujący że zapominasz o byciu wiedźmą o północy ;<

a kocioł jest pod tym rondlem gdzie zawsze gotujesz tomaszowi pomidorówkę i przy okazji dajesz "3 sercówy" :>

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith, To kichaj,ja w tym czasie wypuszcze płuca na wolność,niech sobie połażą, w sumie od 19 lat zamknięte...też im się coś od życia należy :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith, To kichaj,ja w tym czasie wypuszcze płuca na wolność,niech sobie połażą, w sumie od 19 lat zamknięte...też im się coś od życia należy :mrgreen:

jak bolą płuca po papierosach to jest motywacja do rzucenia palenia

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koleżanka do mnie przyszła na sylwestra, wypiła troche, połozyła się i śpi :roll: eh ten szalony sylwester :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To najwazniejsze ze jakos leci :). U mnie tez w normie. Jakos sie trzymam czegokolwiek. Choc chwilami jest mi zle strasznie. Ale wtedy sobie mysle o mojej malej siostrzenicy i od razu mi sie humor poprawia. Kocham Ją do szaleństwa <3 Czy to juz karalne?

http://rockmaniak84.blogspot.com/ Pierwszy mój blog od dawna. O muzyce i nie tylko...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koleżanka do mnie przyszła na sylwestra, wypiła troche, połozyła się i śpi :roll: eh ten szalony sylwester :mrgreen:

Słaba głowa czy zmęczona ?:D

“Ja… ja naprawdę w tej chwili nie bardzo wiem, kim jestem, proszę pana. Mogłabym powiedzieć, kim byłam dziś rano, ale od tego czasu musiałam się już zmienić wiele razy.”

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, niektórzy tak mają , że przyłożą głowę do poduszki i już śpią :D Też bym tak chciała.

“Ja… ja naprawdę w tej chwili nie bardzo wiem, kim jestem, proszę pana. Mogłabym powiedzieć, kim byłam dziś rano, ale od tego czasu musiałam się już zmienić wiele razy.”

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.