Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

dzisiaj pilem ukrainska whisky, co za smak.

ja tez nie lubie komedi romatycznych, ale jest jeden wyjatek, a mianowicie "To właśnie miłość"

jakby dodac do kawy coca - coli, ciekawe czy kawa byłaby mocniejsza.

"nerwice upaństwowić moderacje wypierdolić"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, nie wiem, co Ty ćpasz, ale też chce :mrgreen:

luk_dig, ukrainska whisky, cóż za luksusy :P Raz mi wlali tigera do kawy :lol:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Nic nie ćpam,to tylko moja zdeformowana i uszkodzona wyobraźnia.

I tak,odwołałem inwazje wielgachnych fioletowych pierogów 21 grudnia na ziemie,to był ten koniec świata,majowie to wykryli dlatego pierogi zniszczyły tę zacną cywilizacje .

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, na mnie kawa mało co działa, wiec działało jak to wypiciu napoju energetycznego, ale niedobre było :P fajnego miałeś doktora :D

Saiga, a mógłbyś te pierogii ponasyłać na sejm na przykład?? :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hej, ja właśnie też piję trochę spóźnioną poranną kawę :D I jem sernik na śniadanie :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, hej :D no ja dokładnie to robie :D i ogladalm 80 dni dokoła świata :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, brat przestanie, bo się w drzwiach nie zmieści :D

Poszłabym jeszcze po ciasto, ale już mi sie nie chce :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.