Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

virgo21, Ten film jest wiecznie żywy i nieśmiertelny jak Lenin.

Przypomniał mi się kawał 1 dzień

rusek kupuje gazetę czyta a tam Lenin

2 dzień włącza TV a tam Lenin

3dzień puszcza radio a tam Lenin

Dzień 4 - boi się otworzyć puszkę z konserwą. :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cholera szukam demotywatora z przerażoną miną kevina i podpisem "o nie znowu mnie puszczają w polsacie"

i nie ma :lol::bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, mhm, chwila wolnego czasu i znów nachodzą mnie głupie myśli... nie wiem czy większość społeczeństwa ma wszystko w D. czy to tylko nieliczni cierpią na przypadłość wiecznego analizowania, pseudoperfekcjonizmu oraz wiecznego przygnębienia.

Przyjaźń wcale nie jest nienaruszalną więzią. Jest raczej jak olbrzymia, piaszczysta wydma, pozornie potężna i trwała, ale pewnego dnia budzisz się, a jej już nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, też bym tak chciał ...

kasiątko, ja dostałem ciuch i bidon z pasem do biegania, to pretekst aby wrócić do sportu ! Niestety przez charakter pracy mocno zaniedbałem jogging :(

Przyjaźń wcale nie jest nienaruszalną więzią. Jest raczej jak olbrzymia, piaszczysta wydma, pozornie potężna i trwała, ale pewnego dnia budzisz się, a jej już nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Candy14, Dont't know, don't care- nie sypiam w piżamie. :D Ale fak faktem piżamka sexy. :P

kasiątko, Dolarami nie. Darczyńcą był patriotą- polskie złotówki. Wspiera narodowy majątek.

There is no wonder drug, there are only lies...

escitalopram 30mg

pregabalina 600mg

bisoprolol 5mg

umeklidynium 55ug

wilanterol 22ug

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja kupuję prezenty jedynie Dzieciom..Córce Męża i Jej Mężowi, Synom i Ich Narzeczonym... sobie na wzajem nie kupujemy :!: - /wiadomo, renciści :D /. Tak się składa, że przed świętami jeden Syn ma urodziny, zaraz po Nowym Roku Córka Męża, a kilka tygodni później drugi Syn, więc jest kogo obdarowywać prezentami, okazji nie brakuje :D

Edytowane przez Gość

"Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych"

"Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy.

Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trochę PLN i parę czapek,skarpet,dezodorantów itp.

Sam wieczór drętwy,czekam aż to wszystko się skończy.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kasiątko, a my z mamą chciałyśmy kota dostać pod choinkę i nie dostałyśmy :-|:D a Ty co dostałaś ? :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.