Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Tomcio Nerwica, jak się odezwą to im takiego jednego osła oddam :P i poczęstuję potrawką z szynszyla :D

slow motion, haha, ta babcia to już hit internetu ;)

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć, witam o 9.15. Miejmy nadzieję, że coś tego dnia się ciekawego wydarzy. Ale nie prorokuję. Pożyjemy, zobaczymy. Ten tydzień robię sobie chillout, aż trudno uwierzyć że mam jeszcze rezerwę luzu w swoim harmonogramie. Potem się biorę do roboty.

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prosze dolewke..swiezo zaparzona

carl-dzbanek-do-kawy_big.jpg

-- 20 gru 2012, 11:08 --

Absinthe, to co tam stalo na stolach bylo do wziecia.. zostalo wylozone zeby ludzie zabrali do domow. Zauwaz ze nie bylo tam siedzisk i naczyn.

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Candy14, a mnie się wydaje,że to po pierwsze:było dla bezdomnych itd. albo żeby zebrani to rozlali między siebie,a nie do domów.Jak dla mnie to czysta zachłanność.

pinda, oj nooo,przypominasz mi teraz moją mamę:P

You have to die a few times

before you can really

live.

Von all den Dingen, die ich verloren habe, vermisse ich meinen Verstand am meisten

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Candy14, tam były kubki,zresztą nie tylko.Oglądałaś to w ogóle,czy tak pobieżnie?

Nie mówiąc o tym jak w ferworze walki o "większy kawał mięcha" leciały ku.wy i spier.alaj.Ah ta magia świąt i braterstwa.

You have to die a few times

before you can really

live.

Von all den Dingen, die ich verloren habe, vermisse ich meinen Verstand am meisten

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Absinthe, moze ogladalam wyciety jakis filmik ..nie wiem. do mnie dotarlo jedynie to i do tego sie odnioslam

[videoyoutube=TNwkfD61WXo&feature=player_embedded][/videoyoutube]nie widze tam zadnych kubkow

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.