Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

omeeena, jako, ze moj byly( i nie jest to z mojej strony zadna zlosliwosc po prostu zawsze tak jest) nie jest w stanie niczego zrobic dobrze tak i tym razem nie bylo wyjatku od reguly Wykrecil sruby zabezpieczajace beben ale nie wyciagnal tulej w ktorych byly sruby wiec podczas wirowania pralka mi wyskoczyla prawie na srodek kuchni. Ale jutro ma to naprawic wiec jest szansa ze skoncze pranie :D

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć, również witam wszystkich.

Saiga ma rację, były też rzeczy które się udały.

Teraz do końca roku postanawiam odpoczywać od nauki, ewentualnie zastanowić się, co mogę zrobić, żeby nie powtórzyć błędów z 2012 roku.

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hej :D Rany, 10 minut temu wróciłam do domu i już od razu na forum xD

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, Tomcio Nerwica, nie kontroluje tego nałogu :hide: mój pierwszy nałóg w życiu zw idę zapalić i otworzyć sobie carlsberga :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, no kto to mówi :P ja chcialam jednocześnie pic, palić i czytać ale raz książkę podpaliłam to zaniechałam tego :D i niech mnie brat młodzieżą nie nazywa, ja już taka stara :-|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, ale ze mnie piroman :D stara krowa :evil: stara ok, ale krowa? :evil: brat to chyba dziś w nocy zginie w tajemniczym pożarze :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Żeby siostra odpalała tak często piekarnik jak zapalniczkę , to by było można spokojnie cały Kraków nakarmić :P krowa czy nie krowa , fakt jest taki , że siostra jest już stara :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, brat to chyba nie może spać po nocach i te gospodyniowe przytyki wymyśla :P no żeby nakarmić cały Kraków to tak, może i by się dało, ale Warszawe to już nie za bardzo bo brat tyle je, że potrzebaby kucharzy z całej Polski :P tak w ogóle mów brat głośniej, bo nie dosłysze, z mojej skromnej emerytury nie starcza mi na żaden aparat słuchowy :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Pewnie , że wymyślam bo czasem trzeba siostrze dogryżć :P jakbym miał kucharzy z całej Polski to już w ogóle nie ma co jeść , bo gdzie kucharzy sześć ... więc siostra wystarcza na razie :P jak mówię , że jestem głodny albo trzeba posprzątać to siostra nie słyszy , ale jak krzyknę , że Ezil gra albo , że dziś dzień wolny od sprzątania , to siostra na drugim końcu miasta usłyszy :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, cześć, jak żyjesz ? :D

Tomcio Nerwica, brat mi dogryza i dziwi sie, że go nie słucham, nie sprzatam i nie gotuje :P takiemu niedobremu bratu to nie warto :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Ja siostrze dogryzam ,w przerwie między meczami jak się nudzę , powinna mi siostra być wdzięczna , że częściej tego nie robię :P siostra nie dba po prostu o brata , a to obowiązek każdej siostry :P

Saiga, A ty myślisz , że dlaczego ja mieszkam w Warszawie a siostra w Krakowie ? :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.